facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dalparken Gatukök & Sushi

About

- Serverar alltid mat av god kvalité -
Vi på Dalparken lägger omsorgsfull tanke och personlig kärlek bakom varje maträtt. Här på vår Dalparken serverar vi alltid färsk mat.

Address: Dalgatan 20, 15133 Södertälje
Phone: 0855035162
City: Södertälje
Zip Code: 15133


Opening Hours

Monday: 08:00 - 23:00
Tuesday: 08:00 - 23:00
Wednesday: 08:00 - 23:00
Thursday: 08:00 - 23:00
Friday: 08:00 - 23:00
Saturday: 10:00 - 23:00
Sunday: 10:00 - 23:00


related searches: Dalparken sushi meny, Teso Sushi, Dalparken nummer, Dalparken Södertälje telefonnummer, Dalparken öppettider, Dalparken sushi öppettider, Sushi Södertälje, En Sushi Södertälje meny
Similar places near
Sushi En Sushi En 454 meter specializing in Japanese sushi seafood and Korean food
Minako Sushi Minako Sushi 529 meter Jättegod sushi och pizza. Vi går ofta hit hela familjen och äter. Kan varmt rekomende...
Hamburgarprinsen Södertälje Hamburgarprinsen Södertälje 990 meter Ruskigt dålig service. Maten tog en halvtimme att få.
McDonald's McDonald's 2 km McDonald’s är idag Sveriges största restaurangkedja med ca 200 restauranger från Trel...
Sushi express Sushi express 2 km väldigt dålig mat. köpte två wok rätter. Kyckling smakade väldigt konstigt och gröna ...
Freddys Bar & Restaurang Freddys Bar & Restaurang 2 km Fantastiskt ställe med underbar mat, härliga gäster och service som älskar sitt jobb....
Dagsgrillen Dagsgrillen 3 km Litet gatukök med råvaror ifrån Solnakorv. Ligger vid entrén på Willys parkering. Åt ...
Reviews
Beställde stekt ris med kyckling. Huvudingrediensen var dock vitlök. Det osade vitlök ur maten. Provade ändå doppa i lite soja som medföljde men näe, rätten är bortom räddning. Summasumarum - less is more. Och köp din stekta ris nån annanstans!
Beställde fiskburgare med ost. Sa till att jag inte ville ha tomat. Kommer hem och då har hon haft på ketchup! På fiskburgare. Inte gott. Osten som man betalar 10 kr extra för hade hon missat.... ganska sur och otrevlig. Tog all mat med händerna utan att tvätta sig.
En gång beställt hamburgare meny hos de, fick ont i mage och diarré. Andra gång beställt wok nudlar med biff, smakades på riktigt dåligt, kunde inte äta. Tredje gång beställt kebab rulle som var Helt ok
Mycket bättre förrmånga år sen. Maten vi fick kändes ofräsch och var inte god.
Beställde sushi idag. Smakar bara majo och rostad lök. Smaklös sushi och väldigt små bitar. Överpriser och otrevlig personal som skäller ut dig för du betalade för lite. ”Detta är en specialbeställning du måste betala 75kr mer så kom ihåg det”. Är det mitt jobb eller ditt? Om du säger att jag ska betala 299 så gör jag det. Kom inte efter jag betalat och säga till mig att jag ska betala mer som att det är mitt fel. Pinsamt! Gör om, gör rätt!
Det här kan ha varit den sämsta kebabtallriken jag har ätit. Riktigt låg kvalitet på råvarorna. Åt tre tuggor sen lämnade jag tallriken.
Bra meny med många val. Maten kan dock variera väldigt. Sushin har tidigare varit suverän, Södertäljes bästa, men har gått till att vara riktigt trist, snålt tilltagen, dränkt i rostad lök och slafsigt gjord.
Väldigt god sushi tyvärr rätt så små bitar
Dom gör riktigt grym mat här. Vill ni smaka på himmelriket så tar ni vårrullar till förrätt, yakiniku till varmrätt och friterad banan med vaniljglass till efterrätt 10/10.
Maten har det aldrig varit fel på men vid beställning via Foodora är maten alltid sen. Den här gången var chauffören riktigt otrevlig och lat, vi bor 2 trappor upp, han ville att vi skulle komma ned och hämta maten. Om det skulle va en portkod kan jag förstå problemet men det är bara att kliva in. Vid beställning från andra restauranger är tiden aldrig ett problem, vi lägger alltid in en förbeställning så de har tid att laga maten.
Comment on this business

to add Dalparken Gatukök & Sushi map to your website;