facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dalskärs Camping

Dalskärs Camping

About

Mellan Kalmar o Karlskrona. Här finns uppvärmd pool havsbad minigolf, hundrastgård hunddusch servicebutik/café restaurang Dalskärs Sjökrog

Story

Högsäsong öppet 08:00-21:00 alla dagar. Upptäck Dalskärs familjecamping Bergkvara Gästhamn.

Dalskärs Camping, Stugor och Gästhamn ligger vid Kalmarsund i Bergkvara Torsås kommun, mitt mellan Karlskrona och Kalmar.

Här finns uppvärmd pool, beachvolley, boule, minigolf, hundrastgård och hunddusch, servicebutik/café och restaurang Dalskärs Sjökrog, med fullständiga rättigheter, du kan njuta vällagad svensk husmanskost och à la carte i mysig mijö - med underbar utsikt över Kalmarsund. Under säsong arrangeras även musik- och undehållningskvällar.

Kommer du sjövägen kan du med fördel ta sikte på Garpens fyr och lägga till i Dalskärs Gästhamn. Utflykter till Garpen och sälsafari utgår från hamnen.

Hamnen och Bergkvara en svensk idyll med mycket variation i omgivningarna, kustsamhälle, småstadsatmosfär, skogsjordbruk, historisk kultur som Moberg och levande kultur i t.ex. Glasbruk och Konsthantverk. Vandrings- och cykelleder. Vi älskar att vara i den miljön!

Varmt välkomna! Ove & Therese



"Dalskärs Camping, Stugor och Gästhamn. Alla stuggäster och nästan alla campinggäster har havsutsikt. Campingen har även strandtomter och säsongsplatser. Här finns:fiske, uppvärmda pooler, havsbad, bangolf, beachvolley, golf, cykel- och vandringsleder, lekplatser, ledarledda aktiviteter för barn, boule, hästskokastning, internet, samlingslokal i hamnen, Lionsgrillen en grillplats under tak vid havet, Café&Glass, Servicebutik med bl.a. nybakta frallor varje dag. Restaurang Dalskärs Sjökrog med fullständiga rättigheter där du kan njuta vällagad svensk husmanskost och/eller à la carte i härlig miljö - med underbar utsikt över Kalmarsund. Under säsong arrangeras även musik- och underhållningskvällar. Familjecamping mellan Kalmar & Karlskrona"
Address: Dalskärsvägen 11, 38540 Bergkvara
Phone: 048620150
City: Bergkvara
Zip Code: 38540


Similar places near
Skeppeviks camping Skeppeviks camping 3 km Riktigt trevlig camping med fin havsutsikt! Prisvärt och fräscha hygienutrymmen. Ett ...
Reviews
Fantastiskt fint & trevlig personal, negativa var priserna i affären, 8 frukostbullar, 1 liter Mjölk & 2 festis kostade 180 kronor, priserna i affären var betydligt högre än de campingar vi var på veckan innan. Men jätte mycket att göra för barnen, platserna känns lite röriga, men inget som stör, personalen är hjälpsamma.. resturangen stänger redan 21, men super fräsch & god mat, & fantastisk personal.. vaktmästaren är också super hjälpsam & trevlig. Ljudnivån är högre än campingar jag varit på innan , men inget som stör & alla är respektfulla, ”ge & ta” kommer gärna tillbaka :
Underbar liten camping bodde i stuga som låg precis vid vattnet. Många olika fåglar som sjöng, kvittrade och en del skrek, men jag tyckte det var fantastiskt!!! Kunde köpa färska goda frallor varje morgon. Fantastisk bra restaurang på området!!!
Det är riktig dålig service, Det är massa måsar som väcker en jätte tidigt och det är en konsert mitt i natten så man inte kan sovaRum: 1/5
Ren och fin camping, ett minus för alla dessa måsjävlar som låter morgon till kväll Rum: 4/5
Fin plats, äldre servicebyggnader. Helt ok, men inte ska jag behöva ringa för att få papper Läs det finstilta mycket noga, mycket tillägg på priset
Trevlig camping med mycket hav o vatten runt området, uppskattas av landkrabbor som oss. Området där vi hade vagnen kunde upplevas lite rörigt ibland, då tältare kom o gick varje dag och placeringarna fick jag inte klart för mig, vissa dagar hade vi nog fått problem att få ut vagnen, men det löste sig. På området fanns ett gäng långliggare som enligt vissa varit lite väl högljudda, jag gick förbi där varje dag och jag upplevde inte det gänget som stökiga, tvärs om, dom hejade glatt och dunkade på med lite rock på lagom volym, tycker jag, dom höll då inte mej vaken på nätterna, såg dom mer som livsnjutare. Toaletter o duschar var helt ok, bra att kunna använda passerkortet till allt, och betala när man lämnar. Det vi sätter stort värde på är möjligheten att ha hund med, och det var riktigt bra, vi låg i ytterkant på området och behövde bara gå några meter bland andra campare, utanför fanns jättebra slingor att ta hyfsat långa promenader på, det var även ordnat med hundbad och hund dusch. En sak som jag tycker va lite oroande, var den lilla bron man skulle över med vagnen, det var tydligen ett populärt ställe att stå och fiska på för barn, med vagnens bredd fanns inte utrymme för någon att stå där, så med ivriga ungar runt vagnen var det ett högrisk ställe för barn att var på, tycker man kunde ordna så det gick att fiska bredvid bron, frågan om det kommer att hända någon olycka där, är inte om, utan när. Sammantaget en mycket trevlig camping, och vi kommer gärna tillbaks
Fint ställe och gemytlig camping med ok faciliteter. Men avråder starkt från att åka hit om man inte ska festa hela natten. Finns några ”långliggare” som tror att de äger stället och får köra musik fram till 01.00. När man ber att sänka så är det tydligen sänkning utifrån vad de tycker är ok. Ringer numret som finns på nätet, dvs receptionen så får man ett svar att det är inte vi, det är andra företag som sköter det området på campingen. Vad är det för svar? Vad är det för ett sätt att bemöta kunder, ingen som helst service. Det verkar inte vara första gångens problem, dvs återkommande fenomen. Läs tidigare recensioner, samma beskrivning gällande hög musik på nätter. Ännu märkligare svar från ” ägare”. De verkar tycka att de som klagar är bara jobbiga istället för att ta tag i de riktiga problemen, dvs se till att de som missköter sig inte får komma tillbaka. Jag följer ägarens råd framöver, dvs åker någon annanstans. På alla campingar verkar det funka tystnad efter 23.00 till 06.00 men här på Dalskärscamping är det onödigt.
Trevlig personal, bra serviceområden extra plus för diskmaskinen. Upplever campingen lite ”friare” än vad det kan vara på andra fullbefolkade campingar. Litet poolområde men räckte perfekt för våra barn. Finns även många fina platser runt omkring att besöka. Hit kommer vi fler gånger.
Jätte härlig camping, finns mycket att göra för barnen, finns minigolv, trampebåt, havsbad med brygga och rutchkana och 2st lekplatser. Tyckte att campingplatserna var lite speciella då man inte hade riktiga platser utan känndes lite mer som hullerbuller. Så jag är nöjd att vi tog en stuga istället för husvagnen! Sov i stuga, och den var inte så noga besiktigad av personalen när vi kom. Stekpanna som var helt sönderskrapad, fett på alla kastruller och lock, mat på både bestick, tallrikar och glas. Så det var bara att sätta ihång och diska Men trevlig personal och vi blev bemötta på fint sätt och efter ett klagomål så blev vi bjudna på glass och fick en ny stekpanna.
Vi har firat midsommar på dalskärs camping. Rent och fräscht. Gemytlig camping MEN det har varit stökigt. Begär inte att det ska vara knäpptyst men att spela musik på högsta volym hela dagarna är jobbigt. Tyst vid 23.00 funkade INTE. Vet inte om det alltid är så eller om det var för det var storhelg. Hade vi stannat längre hade jag klagat. Nu stannade vi bara 3 nätter
Comment on this business

to add Dalskärs Camping map to your website;