facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dalstugan

Dalstugan

About

SEMESTER STÄNGT
Öppnar igen fre d 21/9

Caféet vid Råå ån Gantofta
Följ gärna på FB sidan, instagram,Dalstugan.se
Hundvänligt
VÄLKOMNA



"I Dalstugan vid Råådalen i Gantofta erbjuder vi kaffe, hembakade kakor, våfflor, och mycket mer i en mysig och hundvänlig naturmiljö.Dessutom är hundar även välkomna inne i kaféet.Så kom och upplev smaken av nybakta kakor, doften av nybryggt kaffe, och ljudet av den närliggande naturen medan du sitter i en mysig kafféatmosfär med nostalgiska inventarier!Vi erbjuder även alltid veganska, glutenfria, och mjölkfria godsaker.Hjärtligt välkomna!"
Address: Ådalsgatan 12, 25373 Gantofta
Phone: 0706292258
City: Gantofta
Zip Code: 25373


Opening Hours

Monday: 12:00 - 16:00


related searches: Dalstugan Ammarnäs
Reviews
Mysigt ställe med hemmagjord fika!
Platsen ger intryck av eftersatt underhåll och skötsel. Den ter sig förmodligen bättre i sol och grönska, men hela stället skulle behöva en ansiktslyftning. Disken och kakmontern är slitna, det är stökigt och rörigt bakom. Sammantaget ger det ett murrigt och tråkigt intryck. Gott kaffe och kaffebröd, men tyvärr rejält överprissatt. Det kostar som på café i stan. Hundar är välkomna - och de får visst bete sig hur som helst, dvs personalen säger inte ifrån när det leks, skälls och drälls runt bland borden. Bu också för hundägare som tillåter sådant! Två stjärnor enbart för att kakan var god. Så synd!
Goda våfflor och gott kaffe. Går att betala med kort. Men Föredrar betalning via swish och kontanter! Specialkost: Laktosfritt. Glutenfria alternativ finns, fråga om allergier.
Underbart café med sagolik atmosfär. Speglar, pärlband, fredsduvor dekorerar utemiljön. Hela Dalstugan förmedlar "Välkommen hem, kom som du är, alla 4fota vänner med". Finns hundbar, hembakat som smakar ljuvligt. Soppa som puttrar, våfflor med sylt & grädde eller matvåffla. Rikligt av Te och kaffe med påtår. Spela spel länge med ditt sällskap preparerade spelbrickor att låna Ja, detta ställe med suverän service "går inte av för hackor". Detta hus är även verkstad för "TRÖSTEMUS" Kommer tillbaka igen och igen Har besökt många restauranger och caféer men det här är något alldeles extra
Fantastiskt löge och bra utbud på fika. Bra öppettider oxå. Vi kommer gärna tillbaka igen.Mat: 4/5
Mycket charmigt ställe med hemlagad mat och kaffebröd. Alltid lika gott och prisvärt. Absolut värt ett besök efter en vandring i Råådalen.Mat: 5/5
Numera är stället fantastiskt bra! Frasiga våfflor i härlig skuggig atmosfär.Mat: 5/5
Enkelt och avspänt café med gott kaffe och mumsiga våfflor. Påtår ingår. Lite svårt att hitta hit, fler skyltar hade underlättat.
Fantastiskt ställe med mysig atmosfär och inredning god soppa och kaffe med kakor Hit åker vi igen
Café vid Rååns naturreservat. Hembakat, mackor och soppa där mycket är utan gluten och laktos. Hundar är välkomna in. Ett mysigt ställe i underbar natur.
Comment on this business

to add Dalstugan map to your website;