facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dance Together

About

Danskurser och dansevent för privatpersoner, företag, föreningar och skolor. Vi dansar Modern fox och bugg. Glädje och utveckling är våra ledord!



"Vi har funnits i centrala Hallsberg i över 30 år och är den äldsta dansskolan med bredaste danskurs utbudet i sydnärke.Vi är kända för hög kvalitet på undervisningen och för att vara dansskolan för hela familjen.Vi erbjuder dans kurser för alla åldrar och alla nivåer, från 3 år och uppåt, från nybörjare till elitnivå.Dansskolan drivs sedan 2012 av ett av Sveriges mest meriterade dansare Dermot Clemenger, även känd från sina 10 år som jury medlem i TV4’s ”Let’s dance”. Våren 2019 fick Dansstudion Hallsberg en ny delägare - Diana Clemenger. Dermot och Diana har många framgångs år som tävlingsdansare bakom sig och har vunnit 7 SM Guld, The British Open och flera andra tunga titlar världen över."
Address: Samsala Skogstorp 271, 69492 Hallsberg
Phone: 0703313499
City: Hallsberg
Zip Code: 69492


Similar places near
MEfixIT AB MEfixIT AB 3 km Utbildning, ledningsstödsystem, samband, kommunikation
Lilly Nails Hallsberg Lilly Nails Hallsberg 3 km Billigt, men hon som gjorde mina naglar verkade väldigt stressad och mina naglar blev...
Reviews
Har haft båda mina döttrar på denna dansskola och de har haft många duktiga och kompetenta danslärare som alltid peppat dem att lära sig mycket nytt och döttrarna har gjort stora framsteg på tävlingar. Man blir så glad och nöjd när yngsta dottern kommer ut med ett leende hur jobbig än lektionen varit och den glädje som finns i danslärarna och deras lärande. Denna dansskola rekommenderas
Både våra barn har dansat här sen de var små och nu på tävlingsnivå. Inspirerande härliga lärare och roliga dansklasser med en fantastisk avslutningsshow varje termin bidrar till våra barns dansglädje. Kan varmt rekommenderas till både barn och vuxna!
Dansat hos dem i över 6 år! Toppen tränare, trevliga goa och glada som alltid.
Jag har inte varit där .Jag har varit på familjecentralen
Översatt av Google Min erfarenhet var riktigt bra, stället har förändrats rent och fräscht mycket att se. Original My experience was really great the place has changed clean and fresh a lot to see.
Comment on this business

to add Dance Together map to your website;