facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for DancebyDonika

DancebyDonika

About

Ett företag som är inriktat på dansundervisning,dansevent,möhippa och dansterapi. Mer info www.dancebydonika.com

Story

DancebyDonika

Dance by Donika anser att dans är nyttigt för barn/ungdomar då de tidigt får en medvetenhet över kroppens rörelsemönster och lär sig att samarbeta tillsammans i grupp. De får också lära sig att uttrycka sig via musik och att improvisera och skapa själva. Egenskaperna från dansen bär de med sig hela vägen upp i vuxen ålder. Vi strävar efter att utveckla och stärka barnens motorik och koncentrationsförmåga genom att lära ut danssteg. Under kursen arbetar vi även med styrka, koordination, kondition, uttryck, teknik och framförallt: att våga uttrycka sin glädje och energi.

Start: söndag 14/1
Plats : Lok&Motion ( stora salen)

Dans 6-9 år
Här får eleverna lära sig roliga danser och skaka loss, vi inriktar oss på att lära ut hiphop inspirerad koreografi. Vi tränar upp vår motorik på ett roligt och lustfyllt sätt. Glädjen är i störst fokus på våra danslektioner och att eleverna får en härlig och fartfylld dansupplevelse.

Dans 10-14 år
Här får eleverna lära sig roliga danser och skaka loss, vi inriktar oss på att lära ut hiphop inspirerad koreografi. Vi tränar upp vår motorik på ett roligt och lustfyllt sätt. Glädjen är i störst fokus på våra danslektioner och att eleverna får en härlig och fartfylld dansupplevelse.


Hiphop (nybörjare) vuxen
I den här dansgruppen krävs inga förkunskaper inom dans stilen hiphop. Här går vi igenom grunderna och lägger basen för vidare dansutveckling. Vi lär ut olika koreografier och jobbar även med kondition, koordination och styrka.




Avancerad hiphop (showgruppen )
I den här gruppen håller vi ett högre tempo och lär ut olika koreografier på kort tid. Den här gruppen används till diverse olika shower och bokningar till olika event. Det krävs förkunskaper och dans vana. Här ingår även improvisation och att skapa egna rörelser för att nå en högre utveckling.

Latino nybörjarklass
Nybörjarklass för vuxna i latino. Här krävs inga förkunskaper inom dansstilen. Vi går igenom grunderna och provar på olika latinamerikanska dansstilar. Vi lär ut olika koreografier och jobbar även med kondition, koordination och styrka.


Möhippa/ Svensexa
Om ni vill ha en livlig och spännande aktivitet på en svensexa eller möhippa är en danslektion precis det rätta valet. Det är ett bra sätt att bryta isen och få hela sällskapet att känna sig behaglig till mods.
Erbjuder:
Sensuelldans
Magdans
Hiphop


Företagsevent/ friskvård
Vi kan anordna ett annorlunda fiskvårdskoncept på jobbet där just er personal kan ha gemensam dansundervisning. Här kan ni lära er olika dansstilar samt träna upp er koordination, kroppskännedom, motorik samt kondition.

Shower/koreografier
Letar du efter dansare som kan uppträda på ditt kommande event? Eller söker du koreograf som kan skappa dansnummer? Dance by Donika kan erbjuda shower utöver era önskemål

Skolevent
Vi ordnar skolevent på skolor, fritidsgårdar eller annan ungdomsverksamhet. Välj mellan olika dansstilar

Dansterapeutiskt verktyg
När språket inte räcker till kan istället kroppen kommunicera. Med dansterapi kan man uttrycka känslor och få kunskap om hur kroppen och själen samverkar.


För mer information och priser :
www.dancebydonika.com
[email protected]



Address: Blekingegatan 11, 37134 Karlskrona
City: Karlskrona
Zip Code: 37134


Similar places near
Tipsy Dance Club Tipsy Dance Club 5 km Tipsy Dance Club
Comment on this business

to add DancebyDonika map to your website;