facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dancemän Orkester

Dancemän Orkester

About

45 års Dansbandshistoria

Story

Janne Gomander:
En man i sina bästa år med glimten i ögat.
Kapellmästare och varit med i största delen i Dancemän där det även blivit ett antal plattor, TV och video. Spelar keyboard, gitarr och sjunger i bandet. Har spelat både på hel och deltid.
Janne är den som varit med längst i bandet, han var med att starta upp Leif Skoglunds på slutet av 60-talet, efter det blev det Dancemän med lite vikarierande gästspel i Mats Bergmans, Junix och Towe Widerbergs. Janne har även medverkat i Afton Dans i Kalix samt Café Norrköping.

Kenth Björling:
Även Kenth börjar tillhöra de vuxna pojkarna. Han sköter PR och raggar spelningar, spelar kompgitarr och sjunger i bandet. Kenth började sin bana i början av 70-talet i Mats Pethers, Stratoz, Thompas, Chics, Cheerie, Danzå som sedan blev Keith Almgrens - där det blev en test på Svensktoppen och medverkande i TV3´s alternativa Melodifestival och andra TV-program. Har spelat del och heltid och har varit med i Dancemän i 2 år.

Gunnar Bertilsson:
En av åldermännen. Spelar gitarr, steelgitarr och sjunger i bandet, Kan även hantera basen. Gunnar började sin bana i slutet av 60-talet där han spelade bas i Göte Ekelunds och därefter i Samzons orkester. Han har även medverkat på platta och har varit med i Dancemän i 2 år.

Christer Knalle Eriksson:
Ungtuppen i samlingen! Knalle som började sin bana 1989 i Maxells, Marianas, Dimes, Thyrens och Cheerie. Även han är en rutinerad räv i dansbandssvängen. Spelar gitarr och sjunger i bandet. Har varit med i Dancemän till och från i många år.

Address: Lillgatan 4, 61530 Valdemarsvik
Phone: 0736387436
City: Valdemarsvik
Zip Code: 61530



related searches: Dancemän orkester partner, Dancemän orkester songs, Dancemän orkester age
Similar places near
Kajsa Norrby, Sångerska och Scenkonstnär Kajsa Norrby, Sångerska och Scenkonstnär 165 km Sångerska & scenkonstnär Konstnärlig ledare & regissör Producerar föreställningar & k...
Alfred YAO - Artist Alfred YAO - Artist 291 km Musik, foto, artist, skådespelare, träning, ambition.
Comment on this business

to add Dancemän Orkester map to your website;