facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Danderyds sjukhus

Story

Danderyds sjukhus is a hospital in Danderyd Municipality in northern Greater Stockholm opened in 1922. Until 1964 it was called Centrallasarettet i Stocksund.Famous birthsPrincess Sofia, Duchess of Värmland was born on 6 December 1984 at Danderyd Hospital.Princess Madeleine and Christopher O'Neill's son Prince Nicolas was born on 15 June 2015 at Danderyd Hospital.Prince Carl Philip and Princess Sofia's son Prince Alexander was born on 19 April 2016 at Danderyd Hospital.Prince Carl Philip and Princess Sofia's second son Prince Gabriel was born on 31 August 2017 at Danderyd Hospital.



"Danderyds sjukhus är ett akutsjukhus. Vi tar emot de som har mycket allvarliga eller livshotande sjukdomar och skador. På akutmottagningen tas alltid de svårast sjuka omhand först. Därför kan den som är mindre allvarligt sjuk få vänta. Patienter kan också bli hänvisade till en annan mottagning.Vi har tyvärr ingen möjlighet att besvara frågor via Google."
Address: Stockholm
City: Stockholm


Similar places near
Danderyds sjukhus Danderyds sjukhus 0 meter Empatisk personal som krigade på trots personalbrist och pandemi. Fick vänta länge me...
Danderyds Sjukhus Danderyds Sjukhus 31 meter Hejsan, Jag vill bara tacka för den utmärkta vård som jag fick avnjuta, började med a...
Danderyds sjukhus Danderyds sjukhus 63 meter Väldigt sega på att ta emot å hjälpa gyn akuten
BB Stockholm (förlossning och eftervård) BB Stockholm (förlossning och eftervård) 158 meter * Slarvade bort mitt förlossningsbrev * brysk osympatisk läkare * mysiga rum ja - men...
KTC Danderyd KTC Danderyd 259 meter Väldigt sega på att ta emot å hjälpa gyn akuten
Patienthotellet Danderyds Sjukhus Patienthotellet Danderyds Sjukhus 282 meter Lugnt och skönt hotell. Jag har bott här efter två förlossningar. Det är väldigt skön...
Mörby railway station Mörby railway station 402 meter Några väntkurer finns. Bussarna avgår i närheten. Gångavstånd till Danderyds sjukhus...
Mörby centrum metro station Mörby centrum metro station 773 meter Håller med. BOJKOTTA HEMKÖP! Usel personalpolitik. Jag har slutat handla hos dom.
Mörby centrum Mörby centrum 773 meter Håller med. BOJKOTTA HEMKÖP! Usel personalpolitik. Jag har slutat handla hos dom.
GE Healthcare Sverige AB GE Healthcare Sverige AB 807 meter Översatt av Google Hårt arbete Original Hard work Work
Bergshamra kyrka Bergshamra kyrka 1 km Tack för fina gtj i denna kyrka. Annorlunda, intressant byggnadsstil.
Ålkistan Ålkistan 2 km Trevligt ställe
Danderyds kyrka Danderyds kyrka 2 km Vacker, medeltida ?,orgelrenovering pågår,vilket medför begränsad tillgång till begr...
Rehabcenter Sfären Rehabcenter Sfären 2 km Personalen här är helt otrolig. Vilka hjältar! Rehabilitering i en vecka på ett toppe...
Ålkistan Ålkistan 2 km Trevligt ställe
Brunnsviken Brunnsviken 2 km Att leva i ett land med fyra årstider, är ett lycka, även om man då och då säger fula...
Reviews
Blev nedsövd och opererad här. Allt gick bra men väntetiderna är långa. Vet att många andras åkommor går före det problem jag hade. Hamnade på avdelninf 63 eller 64 minns inte riktigt, och all personal på samtliga skift var supertrevliga. De var hjälpsamma och snabba på att komma in när man tröck på knappen. Maten var ingen höjdare. Narkosläkarna var oerhört snälla och lugnande. Fick en fin utsikt ut mot Ulriksdals slott!
Nationellt respirator centrum - NRC. De påstår sig vara "bäst" i hela Stockholm. Verkligen INTE! Deras bemötande med patienter är otroligt dåligt. Jag har haft dem i 5 år nu. De har brutit 5 lagar och 29 paragrafer. De flesta paragraferna var i patientsäkerhetslagen! Det säger en hel del. De letar inte fram material en patient behöver, absolut inte om det är special anpassat. Jag som patient måste söka fram tillverkare, samt var de kan beställa. Det är inte mitt jobb. Om de inte skaffar fram detta material till mig, så kommer detta ta mitt liv - Som är emot patientsäkerhetslagen. Verkligen inget sjukhus jag rekommenderar. Tro mig, det finns andra sjukhus för track och lungor än NRC. Att vara hos NRC så behöver du veta lagar och dina rättigheter, annars kommer du verkligen ingen stans.
Min man har just överlevt ett dygn på akuten. Jag fick följa med igår med ambulansen, men fick absolut inte komma in idag. Otroligt trist personal hörde att en kvinna som väntade på en brits med bruten fot, behövde gå på toa. Hon fick höra - även jag - att det inte var en bekvämlighetsinrättnig där man kan beställa vad som helst. DS är ett aktiebolag, men behöver uppenbarligen inte jobba med sitt rykte.Att inte kunna få vare sig vatten eller litet mat efter timmar av väntan... Hänsynslös behandling av sköra människor.
Måste säga att jag har aldrig känt mig så trygg och omhändertagen som på Danderyd sjukhus. Alla usk, ssk, narkosläkarna och kirurgerna har varit jätte snälla och omtänksamma mot mig. Efter min operation så hade jag en tjej som var under utbildning för usk och både hon och hennes mentor var jätte duktig på sitt jobb, trevliga, lugna och ärliga. Jag var ganska orolig precis innan min operation men kirurg teamet lugnade ner mig på ett tryggt sett och höll min hand medan de pratade lugnt med mig. Natt personalen märkte man att de var trötta men det är förståligt annars 10/10
Har tyvärr behövt ha mycket kontakt med vården på sistone, men tycker att allt bemötande jag fått på Danderyd har varit toppen! Jag förstår att det blir långa väntetider, stressigt o.s.v. med tanke på hur situationen är för vården nu. Min erfarenhet är i.a.f. att alla har gjort så gott de kan, trots allt kaos. Var inne på operation senast häromveckan och personalen var jättebra. Tack för att ni gör ett bra jobb!
Hånfull och empatilös personal. Extremt lång väntetid vilket är rimligt när det kommer in mer akuta sjukdomsfall såklart men större delen av personalen behöver utbildas i patientkontakt. Efter över 9 timmar gav jag upp om att få vård och med det bemötande som jag fick så kommer jag i fortsättningen chansa på att i första hand hoppas på att mina eventuella sjukdomar går över av sig självt och i andra hand välja att åka till en annan akutmottagning för att få hjälp. Aldrig mer Danderyd.
Bästa sjukhuset jag varit på. Fantastisk omhändertagning från inskrivning till utskrivning. Kirurgerna var väldigt informativa inför operationen och sjuksköterskorna tog hand om en jättebra, så man inte behövde vara orolig för något. Vårdades därefter på avdelning 64. Vårdpersonalen såg till att allt var bra och gjorde många kontroller. Samtidigt som de är väldigt professionella på sitt jobb är de trevliga och skapar en bra relation mellan patient och vårdgivare. Stort tack till de som tog hand om mig de två dagarna på avdelningen.
Hittepå regler och riktlinjer som sats lokalt av nån foliehatt på sjukhuset. Region Stockholm har släppt på covid restriktionerna med Danderyd insisterar på att följa nå trams regler för att skydda personalen mot förkylning... Även under brinnande Covid fick man följa med in till förlossningsakuten men nu 2022 så är det inte möjligt.
Låg på akuten med problem med hjärtat. Varje människa oavsett sköterska el läkare var så fina, snälla och omtänksamma. Hade vart på st:Göran dagen innan och dom gjorde mindre på 12 tim än Danderyd gjorde på 15 min. Så tacksam att dom förstod min oro och förstod att några förklarande, lugnande el skämtsam ord gör så mycket mer än ett piller. Tack för att ni är bäst.
Min betyg gillar hudmottagningen!! Ärligt , Julanta Msabockiene hon kan aldrig var läkare!!aldrig specialist!! Hon är katastrof . Har förstått min frus hud. altså vi reste utomlands för att behandla vad hon har gjort. Hon läser på internet vad kan det vara för symtom ! vilken specialist????? Iallafal hon har tur att jag inte har tålamod med att överklaga aller försöka få ersättning ! Akta er från denna läkare!
Comment on this business

to add Danderyds sjukhus map to your website;