facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Danderyds Trafikskola

Danderyds Trafikskola

About

Varmt välkomna till oss på Danderyds Trafikskola. Vi har sedan början av 70-talet erbjudit körkortsutbildning med kvalité och service till våra elever.

Story

Utbildning B-körkort manuell & automat. Riskutbildning del 1 & 2. Introduktionsutbildning (handledarkurs) Teoriundervisning för B-körkort

Products

-Introduktionsutbildning
-Körkortsutbildning för B-behörighet.
-Riskutbildning 1 & 2
-Teorimaterial



"Varmt välkommen till oss på Danderyds Trafikskola. Vi har sedan början av 70-talet erbjudit körkortsutbildning med kvalité och service till våra kunder."
Address: Golfvägen 12 , Danderyd 182 31, AB, SE
Phone: +46 8 755 33 63
es.alokskifartsdyrednad@ofni
City: Danderyd
Zip Code: 182 31


Opening Hours

Monday: 08:30-18:00
Tuesday: 08:30-18:00
Wednesday: 08:30-18:00
Thursday: 08:30-18:00
Friday: 08:30-17:00


related searches: djursholms trafikskola, djursholms trafikskola ab, tibble trafikskola, bästa trafikskolan i danderyd, danderyds trafikskola omdöme, trafikskola vaxholm, trafikskola täby, helenelund trafikskolan
Reviews
Jag övningskörde på Danderyds Trafikskola med Aras i en månad, och klarade uppkörningen på första försöket! Trevliga, professionella och tydliga. Rekommenderar starkt till er som vill ta körkortet!
Rekommenderar starkt denna trafikskola! Körde mest med Perry men har haft lektioner med Elias, Ingemar och Aras med. Fantastisk bra pedagoger som vet hur man köra bil i Sverige. Bemötande från alla var bara positivt. Tack Aras för lugnande pepp innan körprovet idag.
Jag her fått mitt körkort idag. Tusen tack Anke du är bäst Bästa Trafik skolan i Stockholm. Den är väldigt bra. Ta hand on eleverna. Jag älskar er
Jätte bra lärare och personal som hjälper dig och gör dig till en bättre förare.
Klarade uppkörningen på första försöket efter att ha fått grymma tips av Anki! Det var lärorika lektioner med allt från små till stora tips och någon som pushar på en att köra hemma. Superbra!
Klarade uppkörningen på en gång med hjälp från Anki, Arras, Karin och Anna! Hade bara 8 dagar på mig så bokade alla tillgängliga lektionerna under tiden Alla är super duktiga! Rekommenderar starkt
Klarade uppkörningen på första försöket! Allt tack vare min handledare Fredi som gjorde roliga och lärorika lektioner. Mängdtränade hemma först men rekommenderar alla att ta några lektioner med Danderyds trafikskola innan uppkörning. Snälla och trevliga bemötanden och fokus på det som instruktörerna faktiskt kollar på.
En trevlig trafikskola där man känner sig hemma direkt. De bokade allt, ringde vid ändringar och var allmänt trevliga. Körde med Fredi som var pedagogisk, lugn och som gick igenom allt som kan komma på en uppkörning. Sista veckan innan uppkörningen var han peppande och positiv, vilket gjorde att jag klarade det på första försöket.
Mycket bra lärare - har erfarenhet av två olika och båda har varit jättebra. Alla på körskolan dessutom jättetrevliga!
Comment on this business

to add Danderyds Trafikskola map to your website;