facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Daniel Hag Bygg AB

Daniel Hag Bygg AB

About

Vi har ett team med byggare som har arbetat ihop i flera år som utför små som stora arbeten. DH´s bygg arbetar både gentemot privatpersoner och mot företag.

Story

Daniel Hag Bygg AB eller DH´s Bygg är en byggfirma som har hemmaadress i Bjursås, med närhet till Falun och Borlänge även Leksand och Rättvik.

Vi har ett team med byggare som har arbetat ihop i flera år som utför små som stora arbeten. DH´s bygg arbetar både gentemot privatpersoner och mot företag.

Vi gör nybyggnationer från att gjuta plattan till ett färdigt bostadshus, renoveringar invändigt och utvändigt, tillbyggnader, monterar kök med mera och allt med mottot kvalité!

Vi eftersträvar alltid att ha en bra kontakt med våra kunder och lyssnar på vad kunden önskar och diskuterar lösningar som passar alla inblandade. På så sätt har vi många kunder som återkommer när de vill ha något nytt byggt.

Vi samarbetar i så stor utsträckning vi kan med lokala entreprenörer och företagare som vi under fler år arbetat ihop med så att även där allt ska fungera smidigt och ge en bra slutprodukt.



"Från grundplatta till färdigt hus. Vi gör allt från totalentreprenad till mindre projekt. Hemmaadressen är i Bjursås och vi har ett team med byggare som har jobbat ihop i flera år. Vi har utökat arbetsstyrkan sakta men säkert för att få personal som trivs ihop och på så sätt producera den bästa slutprodukten till våra kunder. Våra kunder är både privatpersoner och företag och vi utför stora som små arbeten allt med mottot kvalité."
Address: Skovägen 22, 790 21 Bjursås
Phone: 070-541 81 44
City: Bjursås
Zip Code: 790 21


Similar places near
Krigs Byggservice Krigs Byggservice 2 km Vi är en firma som är inriktad på byggnadsvård, men utför alla slags jobb. Det som ut...
Comment on this business

to add Daniel Hag Bygg AB map to your website;