facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dansstudion Hallsberg

Dansstudion Hallsberg

About

Välkommen till Dansstudion Hallsberg. Vi har funnits i centrala Hallsberg i över 30 år och är dansskolan för hela familjen.

Story

Välkommen till Dermot Clemenger's Dansstudion Hallsberg.

Vi är belägna i centrala Hallsberg. Med vårt rykte om hög kvalitet på undervisningen så når vår kundbas så långt som Kumla, Askersund, Pålsbåda, Laxå och Örebro.

Dansstudion drivs idag av Dermot Clemenger, en före detta irländsk, British Closed, British Open och 6 gånger Svensk Latinamerikansk dans mästare. Dermot är även känd från sin 10 säsonger som jurymedlem i TV4’s Lets Dance.

Dansstudion Hallsberg är medlem i SDO (Sveriges Dans Organisation) och alla våra lärare är utbildade enligt SDO: s höga krav. Med över 25 års erfarenhet av undervisning, är vi det självklara valet för folk som vill lära sig att dansa. Vi erbjuder professionell undervisning i en rolig och avslappnad miljö.

Som med alla företag är Dansstudion Hallsberg under konstant utveckling. Vårt mål är att erbjuda våra kunder den ultimata dansupplevelsen, oavsett vilken ålder eller nivå man dansar på. Vi erbjuder dans kurser
för alla åldrar och alla nivåer, från 2 år och uppåt, från nybörjare till elitnivå.

Jag önskar alla kunder, nya som gamla hjärtligt välkomna!!

Danshälsningar,

Dermot Clemenger



"Vi har funnits i centrala Hallsberg i över 30 år och är den äldsta dansskolan med bredaste danskurs utbudet i sydnärke.Vi är kända för hög kvalitet på undervisningen och för att vara dansskolan för hela familjen.Vi erbjuder dans kurser för alla åldrar och alla nivåer, från 3 år och uppåt, från nybörjare till elitnivå.Dansskolan drivs sedan 2012 av ett av Sveriges mest meriterade dansare Dermot Clemenger, även känd från sina 10 år som jury medlem i TV4’s ”Let’s dance”. Våren 2019 fick Dansstudion Hallsberg en ny delägare - Diana Clemenger. Dermot och Diana har många framgångs år som tävlingsdansare bakom sig och har vunnit 7 SM Guld, The British Open och flera andra tunga titlar världen över."
Address: Västra Storgatan 42, 69430 Hallsberg
Phone: 0582 10600
City: Hallsberg
Zip Code: 69430


Opening Hours

Monday: 16:00 - 20:30
Tuesday: 16:00 - 20:30
Wednesday: 16:00 - 20:30
Thursday: 16:00 - 20:30


related searches: Dansstudion hallsberg hallsberg dance, Buggkurs Hallsberg, Nerikes Dansinstitut, Zumba Hallsberg, Danskurs Örebro, Dansskolan, Nerikes Dansinstitut barn, Pardans Örebro
Reviews
Har haft båda mina döttrar på denna dansskola och de har haft många duktiga och kompetenta danslärare som alltid peppat dem att lära sig mycket nytt och döttrarna har gjort stora framsteg på tävlingar. Man blir så glad och nöjd när yngsta dottern kommer ut med ett leende hur jobbig än lektionen varit och den glädje som finns i danslärarna och deras lärande. Denna dansskola rekommenderas
Både våra barn har dansat här sen de var små och nu på tävlingsnivå. Inspirerande härliga lärare och roliga dansklasser med en fantastisk avslutningsshow varje termin bidrar till våra barns dansglädje. Kan varmt rekommenderas till både barn och vuxna!
Dansat hos dem i över 6 år! Toppen tränare, trevliga goa och glada som alltid.
Jag har inte varit där .Jag har varit på familjecentralen
Översatt av Google Min erfarenhet var riktigt bra, stället har förändrats rent och fräscht mycket att se. Original My experience was really great the place has changed clean and fresh a lot to see.
Comment on this business

to add Dansstudion Hallsberg map to your website;