facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dansstudion Varberg

Dansstudion Varberg

About

Dansstudion finns i centrala Varberg och erbjuder danskurser i flera olika genrer. Vi finns till för alla oavsett ålder och olika nivå.

Story

DANSSTUDION är Studieförbundet Vuxenskolans dansverksamhet på Borgmästaregatan 2 i Varberg. I vår studio vill vi förmedla dans i olika genrer och former till barn som vuxna, tjejer som killar. Du möjlighet att utvecklas i din dans och att träffa dansintresserade kompisar.

I vårt utbud finns Streetdance, Jazzdans, Modern Nutida Dans, Balett, Popstars, Showkids, Break och Babyrytmik.


Då vi i Dansstudion vill sprida vår dans ute på olika scener, gator och torg liksom den traditionella dansscenen kommer du som dansare hos oss att få träning i att uppträda. Du kommer få möjligheter att medverka i modevisningar, fördansare till professionella dansgrupper, dansnedsläpp runt om på stadens gator och torg etc.

Varje termin avslutas med en föreställning.

Address: Borgmästaregatan 2, 432 41 Varberg
Phone: 077-440 00 33
City: Varberg
Zip Code: 432 41



related searches: ABF dans Varberg, Dansstudion varberg age, Dans Nöjesparken Varberg, Barndans Varberg, Dans för vuxna Varberg, Balett Varberg, Buggkurs Varberg, ABF Varberg kurser
Similar places near
Tango Varberg Tango Varberg 1 km Tango Varberg vill sprida den Argentinska tangon lokalt i Varberg till människor i al...
Salsakurs.se Salsakurs.se 2 km Har du en förfrågan? Kontakta oss på [email protected]. Utöver Varberg håller vi även...
Comment on this business

to add Dansstudion Varberg map to your website;