facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dartstore.se

Dartstore.se

About

Dartstore Sverige

Sveriges största och träffsäkraste återförsäljare av dartprodukter.

Snabba leveranser
Trygga betalningar

Story

Svergies mest välsorterade dartbutik. Allt ni behöver för att spela dart och lite till, pilar, darttavlor, flights, stolpar och en mängd andra dartprodukter. Även lite biljardprodukter finns.

Address: Hannebergsgatan 11, 17168 Solna
Phone: 0762100399
City: Solna
Zip Code: 17168


Similar places near
Lanthia Watches Lanthia Watches 327 meter Classic Design - By Lanthia Watches - Right on Time
Svarta Kattens Handelshus Svarta Kattens Handelshus 777 meter Världens bästa och mysigaste butik! Väldigt många fina grejer men med ett väldigt bra...
Buildor Buildor 955 meter Kundservice svarar inte och accepterar inte reklamationer enligt konsumentköplagen.
Webhallen Webhallen 1 km Bra butik mef bra utbud. Personalen kunnig intresserade och hjälpsamma!
Reviews
Trevligt mottagande när man kom till Dartstore, som visade sig vara en godisbutik för oss dart älskare. Pär var väldigt serviceminded och lät mig kasta många olika modeller och gram. Gick därifrån med grymt fina pilar med vilka jag kastade första 180 redan samma kväll!
Grymt bra butik. Pär som har den är extremt kunnig. Han har mångårig rutin inom dart. Skönt att man kan känna och klämma på pilar på plats. Så ska ni handla gör det härifrån. Grym service och snabb leveranstid, rekommenderas stark!
Ägaren kom och öppnade när vi kom dit utan någon tidigare överenskommelse då vi inte visste att man skulle boka tid Han var super trevlig, proffsig och gav oss superbra och ärliga råd och tips om produkterna, då vi inte har någon aning om dart. Tack så mycket
Utmärkt service och riktigt trevligt bemötande
Utmärkt service, kom och öppnade sent en lördag efter att vi haft telefonkontakt
Grym snabb leveranstid,bra priser,kommer att fortsätta beställa grejer härifrån: Rekommenderar mina vänner att även handla från dartstore:
Grymt bra butik. Pär som har den är extremt kunnig. Han har mångårig rutin inom dart. Skönt att man kan känna och klämma på pilar på plats. Så ska ni handla gör det härifrån. Grym service och snabb leveranstid.
Comment on this business

to add Dartstore.se map to your website;