facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dave's Bistro And Café

"Vin, vänner och vy. En professionell gastronomi med en blick över havet, skapar en svårslagen upplevelse för många. Här levererar vi en stämning där gäster medbringar vänner och partners under sin lediga tid, tar ett glas vin efter arbetet och dekomprimerar dagens bekymmer."
Address: Kungsgatan 29A , Kalmar 392 45, H, SE
Phone: +46 73 905 44 88
City: Kalmar
Zip Code: 392 45



related searches: Dave's restaurant menu, Dave's Bistro owner, Dave's Bistro TTDI, David Bistro menu, Dave's cafe, Dave's bar and grill menu, Dave's menu prices, Dave's Deli
Similar places near
Parkrestaurangen i Kalmar Parkrestaurangen i Kalmar 151 meter Jättegod mat och jättebra service. Nu har vi varit där tre gånger totalt och varje gå...
Rosna Rosna 324 meter
Pizzeria Flamenco Pizzeria Flamenco 324 meter Riktigt god pizza med god botten och salladen är saftig och rekommenderas
Sodexo Sodexo 506 meter
Akademikrogen Akademikrogen 506 meter Introduktion: Nyligen utforskade jag en fattig kinesisk mans kylskåp för att få insik...
Sana Sana 583 meter
Restaurang Sandra i Kalmar Restaurang Sandra i Kalmar 583 meter Toppen trevligt uppe i vippen och det var en riktig bra spelning när jag besökte etab...
Äventyrscafeet Äventyrscafeet 734 meter Trevlig personal. Billigt och bra mat.
Park Hermina Park Hermina 781 meter Mentalt instabila människor och mentalt instabila vakter. bra kombo
Table 20 Table 20 841 meter Andra gången vi besöker table21. Tog sniglar, bergtunga och friterad glass. Sniglarna...
El Greco El Greco 902 meter
Reviews
Helt fantastiskt läge med utsikt utöver hamnen. Ett självklart ställe för middagar på sommarkvällarna! All mat ser magisk ut och burgaren smakade lika bra som den såg ut. Personalen var otroligt vänliga och såg alltid till att vi va nöjda. Rekommenderar starkt!
En restaurang med underbar utsikt och otrolig mat. Solnedgångarna och hamnen ger en fantastisk sommarkänsla, det är verkligen ett ställe att spendera sommarkvällarna på. WUD har dessutom en riktigt härlig personal med gott bemötande. Rekommenderar er alla att besöka detta ställe!
Fantastisk solnedgång, maten var bra. Käkat här två gånger, ny personal som verkar vara på tårna. Är mycket nöjd!
Härligt läge med utsikt över gästhamnen och bäst läget för kvällssol. Rekommenderar öl i frostat glas och hamburgertallrik :
Ok burgare och härligt läge dock fel i beställningen för en i sällskapet samt efterrätten var inte färdig, dessutom dåligt bemötande/attityd av en i personalen.
Bästa läget i Kalmar gästhamn och jättegod charkplatta! Härlig atmosfär!
Ocharmig personal en av dem som mest verkade vilja att man skulle gå därifrån. Snåla portioner, inte ens studentvänliga priser och smakar inget vidare heller.
Superhärlig restaurang med fantastiskt läge! Alltid vällagad mat och schysst atmosfär. Rekommenderas starkt!
God mat, härlig miljö med kvällssol och hav.
Läget är bra men servicen kass! Har nu väntat 1h på maten! Dåligt…
Comment on this business

to add Dave's Bistro And Café map to your website;