facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Degeberga-Widtsköfle Golfklubb

Address: Segesholmsvägen 126, 297 91 Vittskövle
Phone: (044) 355035
City: Vittskövle
Zip Code: 297 91



related searches: Karlshamnsgk, Bosjökloster GK, Kristianstads gk, Araslöv Golf, Österlens GK, Bedinge gk, Perstorp GK, Kristianstad GK
Reviews
Trevligt bana,öppna bredafairways. Enda nackdelen ingen öppen matservering.
Degeberga golfklubb har för årstiden fantastiska greener
Lite av irländsk karaktär. Öppen och en del utmanande hål. Den är inte alltid i så bra skick, inte så utbyggda övningsområden, men driving range med utslag från gräs är bra! Hade greener och fairways varit i bra skick hade banan fått en stjärna till trots att faciliteterna i övrigt är ganska modesta.
Fantastisk personal som fixar "kaffe o mackor" och fantastiskt god korv i bröd. Till ett bra pris, tack. Christer Regnér
En av de vackraste banor jag spelat! Vandringen över heden och solstrimmorna i den glesa tallskogen glömmer jag aldrig! Kanon!
Trevligt bemötande i receptionen som gör att man känner sig välkommen. Härlig höst golfdag.
Trevligt bemötande i receptionen. Driving rangen var inte så bra, ganska ojämn och uppslagen. Trevlig hedbana med många ganska långa kuperade hål. Tröga greener. Bra ställplats för husbil/husvagn men som oftast på golfklubbar saknas det latrintömning.
Hade en väldigt trevlig höstdag på golfbanan. Fin miljö och välskötta banor. Lite begränsad tillgång till service, men en servering som stängde vid 14. Hade gärna haft möjlighet ätt äta på uteserveringen under senare delen av Efter middagen en sån fin dag.
Härlig personal i receptionen och med riktigt god fika.
Comment on this business

to add Degeberga-Widtsköfle Golfklubb map to your website;