facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Deje Krog

Address: Älvdalsvägen 23 , Deje 669 30, O, SE
Phone: +46 54 85 08 50
City: Deje
Zip Code: 669 30



related searches: Deje krog age, Restaurang Deje, DEJEFORS PIZZERIA meny, Pizzeria Forshaga, Pizzahouse, Mons Pizzeria
Reviews
Dålig attityd av personal och allmänt ingen bra service, sunkigt
När man beställer en rätt förväntningar man sig att få den och inget annat... mycket dåligt. Plus den sämsta kebab jag ätit någonsin...från ica?
Ätit min godaste pizza sallad någonsin här. Grymt litet ställe med fantastik god mat och trevlig personal. Var på genomresa
God mat . Åt på uteservering. Många minus pga att jag och min dotter satt på uteserveringen och blev besvärade av att personalen satte sig i bordet intill och rökte. 2 st satt och bolmade rök på oss... Vi tappade aptiten. Påpekade detta för personalen som bad om ursäkt och bjöd oss på ena menyn!
Först ringde vi en halvtimme ingen svarade trots att det redan var klockan 13. När min man åkte dit fick flickan som arbetar att väcka av en man som bakar pizza skulle det inte vara så hemskt om pizzaen var bra, men de sparar på material och det var smaklöst! Jag skulle rekommendera ägarna att titta på hur det görs och vad som behöver göras för att göra en, för ett gott rykte såväl som en dålig man kan höras vida.
Beställde en Pizza som skulle innehålla Salami, svarta oliver, fetaost, soltorkade tomater och ruccola. Fick en som istället innehöll: kryddkorv från Ica brukar äta den hemma med tjocka skivor, gröna oliver, smaklös salladsost, soltorkade tomater och utan ruccola. Bränd var den också så vissa korvbitar var stenhårda. Dock fick jag betala fullpris. Har aldrig ätit en sämre pizza, kommer inte äta där igen.
Toppbetyg till nya ägaren! Rikligt med ingridienser och man blir rejält mätt. Bästa pizzerian i Deje. Kommer från Karlstad och den här pizzan är så mycket bättre än dom jag testat i stan.
Sunkigt, Beställde kycklingsallad, inget vidare, stekta små kycklingbitar, lite grönallad fyra tomatskivor, lite gurka, några ananasbitar. Gott pizzabröd. Personerna vid bordet brevid fick folie i maten. Usch!!!!
Mycket trevligt personal. Det enda som drar ner betyget är att man inte kan få en öl till maten än.
Trevlig personal, god mat dock borde städningen vara bättre. Dammigt och smutsigt i fönster karmarna och på golvet
Comment on this business

to add Deje Krog map to your website;