facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Deli sushi

Deli sushi
Address: Stationsgatan 1A , Nybro 382 30, H, SE
Phone: +46 481 101 80
City: Nybro
Zip Code: 382 30



related searches: Deli Sushi menu, Deli sushi meaning, Sushi Deli Mülheim, Hanoi Deli, Sushi Mülheim, Smart Deli, Hanoi Deli Speisekarte, Mülheim Sushi All you can eat
Reviews
Litet ställe, mycket trevlig personal och Maten är jättegod.
Bästa sushi i Nybro, dem smaka gott och snäll personla de laga mat med omtanke tycker jag. Mamma känner personalen, jag fick gratis godis en gång mycket bra
Hung Lee, ägaren,är den trevligaste mannen jag träffat någonsin. Han får alltid mina specialbeställningar helt korrekt och bjuder ofta på extra soys och chilimajjonäs. tråkigt att kimchinsallden inte görs mer men deras sjögrässallad är inte en besvikelse den heller. All mat är jättegod! och personalen supertrevlig. Se till att testa deli wok på Hornsgatan också för fler rätter av samma ägare. Bon appetite! Vegetariska alternativ: De byter alltid ut avokadosushin mot en en valfri maki rulle eller liknande. Specialkost: bästa utbudet men framför kvalitén på den här sushin är det bästa som hänt Sverige. Ingen tvekan!
Bästa sushin i Kalmar län! Dock lite oklart vad som ingår och inte då det helt beror på vem som står i kassan.
Buffén är god med många härliga smakupplevelser.Mat: 4/5
Er filial i Emmaboda har väldigt dålig service, när vi kom dit på lördagskvällen för att beställa hämtmat säger er personal att det är stängt. Vi anlände 19.20 och öppettiderna säger öppet till 20.00. Mycket dåligt en lördagskväll när det är då folk ofta vill äta ute. Hoppas det blir en skärpning!
Jättegod sushi och väldigt trevlig personal. Rekommenderas!
Platsen är sliten. Men väldigt god kinamat. Inga rättigheter, så jag förstår att många hämtade mat för att äta hemma.
Låt mig säga att de inte har det bredaste urvalet av sushi men den sushin som finns att äta här är riktigt bra. Alla lyx-maki suhi på menyn är favoriter för mig och vore det inte så dyrt så hade jag ätit sushi här oftare, 8 bitars lyx-makirulle kostar 100kr, och två sådana blir man mätt på i bästa fall. Söker du ett bra sushi ställe så är detta det enda vettiga i närområdet. Läsk finns att köpa till men någon finare dryck finns inte så detta är kanske ett mer "grab-n-go" eller lunch-hak än en finare middag och vilket inredningen och utrymmet även talar sitt egna språk för. Misosoppa ingår och som är helt okej. Personalen här är supertrevliga, visserligen ny personal som börjat jobba här nyligen så det kanske ändras men ägaren är toppen. Vi var nöjda med vårt senaste besök.
Sushin var slarvigt upplagt och bitarna föll bara isär, tyvärr räddade inte smaken intrycket heller.
Comment on this business

to add Deli sushi map to your website;