facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Deli Verkstan

Deli Verkstan

About

Deli Verkstan är en saluhall i miniformat med eget kök som ska göra genuin mat på ett enkelt sätt, i Gustavsbergs hamn, på Värmdö.



"EN SALUHALL I MINIFORMATVÅRT TÄNKVarje matupplevelse hos oss bygger på en kombination av bra råvaror, kunskap och nyfikenhet, i en miljö som tilltalar alla sinnen. Kvalitet genomsyrar allt vi gör. Vällagad mat gjord på fina råvaror är en självklarhet för oss, allt för att kunna erbjuda våra gäster en upplevelse av högsta kvalitet. Vi har en delidisk, en dessertavdelning och ett eget kök där vi lagar mat till våra matkassar och gör våra egentillverkade produkter. Välkomna att besöka oss på Deli Verkstan!"
Address: Odelbergsv 3, 13440 Gustavsberg, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0857024246
City: Gustavsberg
Zip Code: 13440



related searches:
Similar places near
Adwater AB Adwater AB 3 km Riktigt duktiga på det som gör. Löser allting.
Svensk glass Svensk glass 3 km Välkommen in i vår glassiga värld! En fullservicegrossist av svensk glass. Upptäck vå...
Reviews
Fin liten butik, kul sortiment med hög kvalité. Kunnig och trevlig personal. Känns som att den höga ambitionen lbland snubblar i lokalen som är något övermöblerad. Goda, men lite överprissatta luncher. Missa inte glassfrysen.
Fint ställe men ganska dyrt. Men med riktigt bra råvaror och kunnig och trevlig personal så kommer jag nog utan tvekan handla här några gånger.
Vilken miljö! Och vilket otroligt utbud på läckerheter att äta! Tog med mat hem som var mycket god! Ett besök kan rekommenderas!
Mycket att Välja På Trevlig butik Stort utbud av allt möjligt Rekommenderas
Trevlig liten delikatess shop som är inhyst i en gammal polisstation med allt ifrån färdiga rätter till goda chips. Frun gillar de olika sopporna som är frusna och jag har testat deras frusna Wallenbergare. Lite synd bara att de inte har lite större lokal för mera varor och plats mellan hyllorna. Om du har vägarna förbi så rekommenderar jag att ta dig en titt.
Här kan man gå omkring länge trots att butiken är liten. Hade jag bott i närheten så hade det här varit mitt stamhak. Mycket gott och spännande på hyllorna. Rekommenderas om man har vägarna förbi.
Bra utbud, fräscht och trevlig personal. Fick dock betala 295 för en skärbräda som var märkt 149 kr. Uppdatering: Gick tillbaka och de fixade så att jag fick betala det som stod :
Köpte en beuf bourgogne för värmning hemma, köttet ska vara mörkokt högrev men det var oätligt... vakuumförpackad och skulle nog gått en 1-2 timmar till minst.
Underbar personal & sååå smarriga grejer samt vackert beläget
Trevlig butik med imponerande sortiment och kompetent personal
Comment on this business

to add Deli Verkstan map to your website;