facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Delikompaniet

Address: Stockholmsvägen 7, 74633 Bålsta, Sweden
City: Bålsta
Zip Code: 74633


Similar places near
Mickes Grill Mickes Grill 79 meter Kultställe med personlig familjär service. Väl värt ett besök
Piccola Italia vedugn Piccola Italia vedugn 634 meter Fantastisk sallad och pizza! Snabb service och väldigt fint upplagt. Personalen är så...
Minigolf café/tapas i Bålsta Minigolf café/tapas i Bålsta 2 km Mycket bra tapas. Kommer återkomma till denna resaurang fler gånger.
Winner Garden Winner Garden 2 km De håller jämn nivå. Trevlig personal.
Mickes lunch och catering Mickes lunch och catering 3 km Jättegod mat och bra pris. Älskar pannkakorna!
Kalmarsand Restaurang & Bar Kalmarsand Restaurang & Bar 4 km Maten är sådär. Dem senaste gångerna hade dem översaltat fisken, grimasken förvandlas...
Krägga Café & Lanthandel Krägga Café & Lanthandel 7 km God mat, bra personal o mysigt! Absolut värt ett litet besök
Sjökrogen Skokloster Sjökrogen Skokloster 14 km Trevlig service och alla komplimanger till kocken. Supergod fläsknoisette och de som ...
Skokloster Hotell & Restaurang Skokloster Hotell & Restaurang 16 km Välkommen till i en historisk miljö vid Skokloster Slott, en helt egen halvö på 2.000...
Reviews
Gemytligt, hemtrevligt och vänligt. En ganska standard meny, men rätterna tillagas med fantastiska råvaror och ett mycket professionellt handlag. Med tanke på att detta nog är Bålsta's bästa restaurang så är priserna extremt bra.
Maten var god men servicen var ouppmärksam. Vi satt på uteserveringen med flera andra sällskap, vi och andra fick vid flera tillfällen gå in för att beställa mer. Där inne stod personalen med varsin telefon i handen. Fokus låg på annat än oss gäster.
Den godaste lunch jag har ätit ute på många år. Klart värt det något höga priset jämfört med andra lunchställen i Bålsta. En mycket smakrik Bouef Bourgignon som jag kommer att minnas.
Mysig restaurang med trevligt mottagande av personalen. God mat men begränsad meny. Dyrt! & ouppmärksam personal. De har en bra uteservering i söderläge för sommarhalvåret .
supermat och väldigt bra service. kanon ställe, bra läge. på sommaren är de super att kunna sitta ute. bra ölsortiment och goda drinkar.
Ambitiös och trevlig restaurang. Lite ojämn på maten men prisvärd för att vara lagad från grunden.
Väldigt god mat av bra råvaror i mysig miljö.
Super god mat! Fint läge och fin lokal. Lite dyrt men smakar gott som sagt.
Vällagad och vackert upplagd mat. Trevlig personal dessutom.
Väldigt välkomponerad meny, maten är verkligen god! Toppbetyg!
Comment on this business

to add Delikompaniet map to your website;