facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Deltema Markis & El AB

About

Deltema Markis & El AB tillhandahåller en helhetslösning för allt som har med solskydd att göra. Vi mäter, tipsar, säljer, monterar, underhåller och reparerar solskydd för både utomhus- och inomhusbruk.



"Deltema Markis & El AB tillhandahåller en helhetslösning för allt som har med solskydd att göra. Vi mäter, tipsar, säljer, monterar, underhåller och reparerar solskydd för både utomhus- och inomhusbruk. Helhetslösningen innebär också att vi själva genomför all elektrisk installation av olika typer av motorstyrda solskydd."
Address: Skogsvägen 6, 37437 Karlshamn
Phone: +46705606312
City: Karlshamn
Zip Code: 37437



related searches: Markis el, Markis lutning, Markis Java, Terrassmarkis Tyskland, Höjd på markis, Hestra FA22, Köpa markis i Polen, Montera terrassmarkis
Reviews
Vilken service vi är mycket positiva till denna enkelhet att diskutera våra val och få det gjort. Alltid bra information om så väl priser som tider och bra offerter. Tusen tack vi lär återkomma.
Jag kan varmt rekommendera Deltema Markis & El. Vi blev mycket nöjda med installationen av våra markiser. Företaget håller en bra prisnivå, god kvalitet och är måna om att lämna kunden nöjd.
Väldigt trevligt bemötande, snabb återkoppling på frågor och markiserna kom på utlovat leveransdatum, kan inte bli bättre enl mig. Kan varmt rekommendera Deltema Markis!
Jag jämförde olika markisföretag när jag skulle ha mitt jobb gjort. Här fick jag den absoluta bästa servicen, Bästa pris och till bästa kvalite. Mitt självklara val vid nästa markis byte. 5+.
Jag ger de bästa rekommendationerna till Deltema. Lätta att kommunicera med, noggranna samt levererar lösningar med hög kvalité.
Proffesionellt . Snabbt. Trevliga personer som monterade. Och vi är så nöjda Supernöjda!
Mycket nöjd med både bemötande, kunskap, produkter och service. Tack!
Personligt och professionellt bemötande och utmärkt utfört. Rekommenderas varmt!
Fina rullgardiner till vår inglasade balkong. Verkar vara bra kvalite! Duktiga och trevliga killar.
Vill ge bästa rekommendationerna till Deltema. Bra service och support hela vägen!
Comment on this business

to add Deltema Markis & El AB map to your website;