facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Den lilla Röda Stugan kreativ design & försäljning

Den lilla Röda Stugan kreativ design & försäljning

About

Unika designer, på glasblock, kläder, heminredning. Vi skapar med bla etch och viny.

Story

Webbshoppmed möjlig het att hämta varor i lagret i Hölö på alla möjliga tider bara jag får lite framförhållning.



"DLRS . se eller Den lilla Röda Stugan är ett familjeägt företag som startades 2014, vi säljer i huvudsak pysselmaterial till privatpersoner, företag, och kommuner. Till största delen trycksaker som skärmaskiner dvs Cameo, vinyl, sublimeringsbläck och sublimeringsmaterial. Vi Gör även trycksaker som kläder, muggar, dekaler och mycket annat. Företaget drivs av Carola på heltid och Anders på deltid. Vårt mål är kunden i fokus och bästa supporten till våra kunder, öppet 13-22 alla dagar."
Address: Blockstigen 8, 153 94 Hölö, Södermanlands Län, Sweden
Phone: 0706686685
City: Hölö
Zip Code: 153 94



related searches: Den lilla röda stugan kreativ design & försäljning hölö review, Den lilla röda stugan kreativ design & försäljning hölö download
Similar places near
Johannisbergs gård Johannisbergs gård 1 km Hästverksamhet med bredd
Reviews
Helt otrolig personal, med så mycket proffessionalitet, tålamod och värme i sitt bemötande! Alltid anpassat efter vad man som kund är ute efter. Var också på DLRS sublimeringskurs över en helg och har inte fått sån ro i själen och haft så mysigt på flera år. Helt underbar helg med skapande, pysslande, trevliga människor och goda middagar och frukostar. Hela tiden kunde man få hjälp med det man höll på med, tips och råd. Kommer bli en frekvent besökare på deras kurser, för både utveckling och retreat!
Beställde från Dlrs online. Välsorterade, bra priser och otroligt snabb leverans.
Här kommer vi handla fler gånger inom kort! Snabb leverans vilket är stort plus för mitt företag. Dessutom rimliga priser!! Tack så mycket.
Jättesnabb leverans 1 dygn och varorna stämde väl överens med beskrivningen. Uppskattar genomtänkta leveranser, som tex att pappersarken jag beställde flera olika varianter skickades sorterade i buntar. Jag kommer beställa mer saker härifrån.
Fantastisk service, snabba leveranser, superbra varor. Inspirerar och utbildar. Det är en fröjd att handla hos DLRS varje gång.
Fantastisk personlig service via facetime så jag kunde se pressen jag var intresserad av och få utförlig info! Sånt är guld värt!!
Mycket fint och mycket man ville ga
Köp det du behöver med tryck här! Superservice.
Bästa pysselleverantören! Har även utomordentlig service och snabb leverans.
Mycket hjälpsamma, bra priser. Bra kundupplevelse för mig!
Comment on this business

to add Den lilla Röda Stugan kreativ design & försäljning map to your website;