facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Denah

About

Alternativ hälsa med huvudinriktning på
Kranial Sakral terapi, Takti

Story

Det Naturliga Alternativet för Hälsa:



Kraniosakral behandling

Kraniosakral är en lätt behandlingsteknik som utvecklats från osteopatin. Den Kraniosakrala mekaniken i kroppen kan enkelt förklarar att hjärnan, hjärnhinnorna, ryggmärgen och korsbenet med sin vätska är ett slutet system. Systemet har sin egen Kraniosakrala puls. I en frisk kropp ligger denna puls på 6-12 per minut som känns i hela kroppen men vanligast i kraniet och korsbenet.
När en kropp befinner sig i ohälsa kan system bli kraftigt påverkat. Med Kraniosakral behandling påverkas systemets rörelser. Genom att återställa det hydrauliska trycket kan också kroppens balans återställas. Behandlingen syftar till att assistera kroppen till självläkning. Behandlingsformen är mycket varsam.

Man kan behandla de flesta problem som kan uppstå i kropp och själ.
Några exempel är:

Problem med nacke, rygg och / eller höfter
Whiplash skada
Stress och stressrelaterade problem som rastlöshet och oro
Koncentration och inlärningsproblem
Huvudvärk och migrän
Diffusa smärttillstånd och kronisk värk
Utbrändhet
Käkledsproblem och tinnitus
Musarm, frozen shoulders och ledproblem
m.m.


Om du önskar mer information i detta ämne så kan du söka på Internet. Se även min länksida.

En webbadress jag varmt rekommenderar är Kraniosakrala Terapeutförbundet med adress www.kstf.net
Taktil Massage





Taktil massage är en mjuk beröringsmassage och en medveten beröring av huden som är kroppen största organ. Den ges med strykningar och lätta tryck som utförs likadant varje gång. Taktilmassagen aktiverar kroppens oxitocin- må bra hormon - och bidrar till att bli medveten om och känna kroppens fysiska gränser. massagen bidrar till bättre sömn, lindring av smärta, fördjupad andning, förbättrad cirkulation, bättre näringsupptag, förbättrad mag- och tarmfunktion, ökad kroppsuppfattning, stärka "jag" uppfattningen, öka initiativförmågan, minskad aggressivitet, minskad stress och kan balansera blodtrycket. Effekten av massagen håller i sig länge, upp till tre veckor är inte ovanligt. Massageolja används vid behandlingen och eteriska oljor kan tillsättas vid behov.



Phytoterapi

Phytoterapi är ett samlingsnamn för behandling med naturläkemedel, naturmedel och örter. Som vi alla vet har man använt örter som medicin sedan urminnes tider. De flesta läkemedel idag har sitt ursprung från naturen och dess växter Växterna innehåller verksamma substanser som påverkar olika funktioner i kroppen. Vissa växter innehåller antibiotikaliknande ämnen, antiinflammatoriska ämnen, hormonliknande ämnen, lugnande- och rogivande ämnen, m.m.
Det är sedan länge känt att vad vi äter påverkar energinivåerna i kroppen. Vissa sorters mat kan urlaka och trötta ut kroppen och ge upphov till oräkneliga hälsoproblem medan andra tycks befrämja vitalitet och förlänga livet. Det är en myt att det vi vanligen äter täcker alla kroppens näringsbehov. Näringsvärdet försämras successivt p.g.a. onaturliga odlingsmetoder och tidig skörd av omogna frukter och grönsaker för att de skall tåla långa transporter och långvarig lagring. Dessutom förekommer i stor utsträckning raffinering och industriell bearbetning av moderna livsmedel, vilket ger ytterligare försämring av näringsvärdet.
Under konsultationen går jag igenom problemet kring dina symtom för att sedan finna fram till de örter, vitaminer och mineraler som stärker din kropps egna läkekrafter.

Address: Köpmannagatan 3, 280 60 Broby Kyrkoby, Skåne Län, Sweden
Phone: 0705-552334
City: Broby kyrkoby
Zip Code: 280 60


Comment on this business

to add Denah map to your website;