facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dennis Kött

"På Dennis Kött & Charkuteri älskar vi bra kött, hemgjorda korvar och husmanskost. Vi är kända för vår höga kvalitet på kött och charkuterier - vi hängmörad köttet på gammaldags vis, maler vår egen färs, gör egna korvar med hög kötthalt, och lagar egen husmanskost till lunch varje dag. Vi försöker vaska fram guldkorsen bland chark och köttföretagen i Sverige och gynnar tillverkare som använder så få tillsatser som möjligt."
Address: Spånga torgväg 10 , Sundbyberg 163 51, AB, SE
Phone: +46 8 36 48 40
City: Sundbyberg
Zip Code: 163 51


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-19:00
Saturday: 10:00-15:00

Reviews
Absolut den bästa högrevsburgaren och souvlakin som finns, professionell personal och mycket trevlig service och bemötande, det här måste upplevas! Du blir garanterat nöjd. Idag 2022-05-12 beställde jag en dubbel högrevsburgare, och betalade den, men fick en enkel halvrå högrevsburgare.. Lite tråkigt.
Väldigt fint utbud men med bra pris oxå!
Väldigt bra utbud och trevlig personal! Kan även rekommendera grill-luncherna!
Dennis Kött & Chark är för dig som uppskattar en riktigt bra köttbit eller chark och har ett brett utbud av det man älskar. En riktigt trevlig service som resulterar i en fantastisk matupplevelse. Värt ett besök!
Det känns som en självklarhet att ett ställe som heter Dennis Kött & Charkuteri har ett generöst utbud, men jag blev positivt överraskad, för det fanns ännu mer. Dessutom finns det finaste av fint, till den bästa köttfärsen sida vid sida. Samtidigt är det en utlandsresa, för här är de vänliga och lär sig snabbt ditt namn. Ofta åker grillen ut på trottoaren och jag garanterar att de gör den bästa Hamburgaren, Souvlakin och självklart hemmagjorda Tsatsikin. Varje dag finns klassiska goda luncher att hämtas eller ätas i butiken. Har jag inte helt fel får pensionärer rabatt någon dag i veckan. Jag åker ofta dit och handlar, men ibland bara för att vara en del av stämningen. Tacksam att Dennis finns i Spånga.
Bästa kött och chark butik någonsin. Grill på lördagar måste prövas.
Bra köttaffär på Spånga Torgväg i Spånga centrum. Relativt stort utbud, trevlig och hjälpsam personal. När vädret tillåter brukar det erbjudas tillfälle att få en grillad hamburgare eller souvlaki spett till lunch utanför butiken. Rekommenderas varmt
Toppenbemötande och superkvalitet på varorna.
Intressant att se hur centrumet utvecklas och vilka butiker som funkar i konkurrens med köpladorna i nära pendlingsavstånd.. Uppenbarligen funkar det att specialisera sig och vara riktigt vass inom en nisch och det är Dennis verkligen. Spetskompetens i köttsegmentet. Hatten av.
Trevligt, gott utbud, bra service.
Comment on this business

to add Dennis Kött map to your website;