facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Denny's Home

Denny's Home

About

Vi erbjuder ett sortiment av handplockade designmöbler och inredningsartiklar för att våra kunder ska kunna skapa sitt drömhem.

Story

Vi vill sprida vår kärlek för heminredning genom personlig service på vår webbshop och i våra butiker. Dennys home inriktar sig på högkvalitativa designmöbler av välkända varumärken för att kunna skapa ett personligare hem med en unik touch.

Vårt inredningsutbud sträcker sig över en mängd olika stilar. Dom handplockade detaljerna hjälper oss att skapa hemmets karaktär. Dom kan dessutom på ett enkelt sätt förändra, genom att flyttas eller bytas ut med årstiderna. Att hitta saker som inte alla andra har, känns extra kul och personligt!

Anmäl din mejladress till oss på vår hemsida så får du våra nyhetsbrev med aktuella erbjudanden.

Vi erbjuder fri frakt på order över 1000 kr!

Products

Asplund, A2, Artwood, bestlite, bsweden, carl hansen och son, karl andersson och söner, pb home, casamania, Klong, Swedese, Ire möbel, ht collection, belid, englesson, kateha, pappelina, pip, louis poulsen, Voice, Foscarini, fatboy, Byarums bruk, flos, all in wood, northern lighting, ruben lighting, bruka design, gant, lexington, rosti, dualit, tivoli audio, geneva, on interiör, Lob design, cane-line, berga form, grythyttan, skagerak danmark, fiam, ethnicraft, Himla, adea, artek, dan form m.m.

Address: Minos Väg 9 , Gustavsberg 134 44, AB, SE
Phone: +46 8 570 337 00
es.emohsynned@ofni
City: Gustavsberg
Zip Code: 134 44



related searches: denny's locations, danys home
Reviews
Synd att denna butik ligger lite i bakgrunden av resten av Värmdö köpcentrum. Är ju en väldigt trevlig butik med det mesta inom heminredning till bra priser och även lite dyrare märkesprodukter för dem som vill.
Håller på o stänger butiken .sthlms dyraste inrednings butik ..
Mysig butik, ska definitivt tillbaka när ny inredning ska köpas!
Fin design, men dyrt
De har också vänner i en annan korsning där de också säljer markiser två firmor under samma tak, leta Huddinge väg lång och fler bilfirmor
Lurendrejföretag! Köp inte saker på detta bolag, köpte en vara här som jag betalade och fick sedan meddelande att den inte fanns i lager, istället kunde jag få köpa samma modell och samma märke till fullpris med mindre rabatt än den jag fått och skulle fått levererad. Riktigt fulspel!
Skulle köpa en designlampa från Dennys för ett par veckor sedan. Nedsatt med 30 % då det var ett butiksexemplar. När jag kört 6 mil till butiken och kollade upp lampan visade det sig vara en gammal modell där ljuskällan inte var dimbar. När jag kommenterade detta var svaret från butiken "det var ju synd att du inte frågade om detta på förhand". En minst sagt märklig kommentar måste jag säga. Om man lägger ut en annons kan man tycka att all information borde framgå. Ett "nypris" relaterar ju till en ny model. Man kan ju inte sälja en gammal modell som självklart är värd mindre från första början och sedan ange rabatten i förhållande till vad den nya modellen kostar. Oseriös annons från första början.
Ny ägare och en helt ny upplevelse. Skillnaden är påtaglig från tidigare ägare. Från en stjärna till fem!
Ny regi, uppstämdas butik, riktigt kunnig och trevlig personal.
Kostsamt men prisvärt, snygga grejer!
Comment on this business

to add Denny's Home map to your website;