facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Det Arroganta Svinet

Det Arroganta Svinet

About

Authentic HandCrafted Texas BBQ

Story

Mat och dryck



"Texas BBQ när det är som bäst. Vedrökt kött och passande sideorders. Köttet tar 16timmar att röka så när det är slut är det slut"
Address: Dåntorpsvägen 29, 29 Jordbro
Phone: 0763905052
City: Jordbro
Zip Code: 29


Similar places near
HAUPT LAKRITS HAUPT LAKRITS 309 meter Köpte en 250 gr burk Chilla Gunilla som var härligt pepprig. Det negativa var att det...
Augustas fabrik Augustas fabrik 355 meter Den här sidan är till för föreningar och klasser att hitta oss och möjligheten att sä...
Café M Kök & Bar Café M Kök & Bar 1 km Kanon gubbar i baren och trevliga och man blir väl bemött.
Gourmet Food AB Gourmet Food AB 16 km Bra service, snabba leveranser och bra produkter. Inget att klaga på
Reviews
Helt klart värt ett besök. Inte ett ställe man väntade sig i sinn barndomsort direkt. Vällagat, gott och trevlig personal. Kul och udda miljö. Gillade att köttet var kryddat med bara salt och peppar, modig och väldigt gott! Vi köpte stora plattan + en extra side för ca 600kr. Lagom till två vuxna och två barn. Med tanke på inflation och nedlagd tid tycker jag det får andes prisvärt. Sakande något lite neutralt, som biter av blir lite mycket med allt pikles, surt och salt och kladd. Kanske en liten kålsallad naturell eller några skivor gurka vid sidan av. /Med vänlig hälsning, fd Jordbrobarn och nyblivet bbq-fan
Det ligger ute i ett industriområde och de har verkligen fångat upp atmosfären inne i restaurangen med. Industriell inredning och rustika möbler/bänkar/bord. Maten var fantastiskt god. Revbenspjällen trillade köttet av när man åt, fettet hade massor av smak. Bringan var mör och saftig. Ja allt kött vi åt var väldigt gott. Röksmaken fanns där och även köttets naturliga smak samt eventuella marinader. Tillbehören till passade bra och var goda. Sedan fanns det även bröd och lite grönsaker på plattan vi beställde. Är du i närheten eller för den delen en bit bort, åk hit och njut av oerhört god mat!
I en ruff lagerlokal på industriområdet serveras rökta köttbitar med tillbehör, Texanstyle! God mat i väl tilltagna portioner serveras från lunchtid till tidig kvällstid. Sitter du här och äter så finns sittplatser både ute och inne. Maten serveras på bricka och man äter med träbestick. Det går också att beställa take-away eller catering härifrån.
God rökt mat i väldigt ruffig lokal och område. Svårt att förstå att det låg en restaurang där. Skulle inte skada med en bättre skyltning. Åtminstone var man går in i restaurangen. Maten var god, men inte speciellt billig. Ruffigheten gav å andra sidan lite extra charm till besöket.Mat: 5/5
Bästa kött jag ätit på väldigt väldigt länge. Otroligt go mat och väldigt mysigt ställe. Värt var enda kr man betalar för maten. Vi fick provsmaka innan vi bestämde oss detta va riktigt grymt. BERICO RIB/ BRISKET PLATE är va ni ser på bilden.
Ville verkligen gilla stället då jag generellt uppskattar stilen och maten på dylika BBQ ställen. Tyvärr hade de kanske en dålig dag då den Dirty Turkey sandwich jag åt var allt annat än bra. Kalkonen var så torr att den faktiskt var svår att tugga. Inget direkt fel på smakerna annars. Jag får prova en gång till och kanske ändrar mitt betyg då.
Riktigt bra kött, lika bra varje gång. Lokalen och läget lämnar en del att önska men man kan inte få allt.. Parkering: Finns ett par platser i närheten av ingången, annars längs med vägen.
Vällagat och gott. Bra priser med tanke på tiden det tar att laga köttet. En Texas trinity brukar vara lagom för två dock tycker jag inte den räcker för tre. Vi brukar vara 3 som delar på 2 Trinity och då blir man lagom mätt.
Så nära Texas man kommer i Sverige! Fantastisk mat, underbar miljö och trevlig personal. Klart värt en omväg till Jordbro industriområde för ett besök hos Det Arroganta Svinet. Egengjord korv med lagom hetta, en oxbringa brisket som är galet saftig och rökig och de rätta tillbehören som beans, mac'n'cheese, vitt bröd och inlagd gurka. Hade jag inte bott en timme därifrån hade jag ätit där varje dag!
Skönt ställe med så gott krubb. Trevliga personer som sköter om och serverar maten.
Comment on this business

Directions to Det Arroganta Svinet with public transportation


Åhléns västra 50 meters
Dåntorpsvägen västra 180 meters
827
842
Traversvägen 210 meters
827
837
842
Cementvägen västra 220 meters
827
837
842
Dagab 230 meters

to add Det Arroganta Svinet map to your website;