facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Det arroganta svinet

"Texas BBQ när det är som bäst. Vedrökt kött och passande sideorders. Köttet tar 16timmar att röka så när det är slut är det slut"
Address: Dåntorpsvägen 29 , Haninge 136 50, AB, SE
Phone: +46 76 390 50 52
City: Haninge
Zip Code: 136 50


Opening Hours

Wednesday: 11:00-14:00
Thursday: 11:00-14:00
Friday: 11:00-14:00
Saturday: 11:00-14:00


related searches: det arroganta svinet pris, det arroganta svinet öppettider, det arroganta svinet instagram, det arroganta svinet 136 50 haninge, det arroganta svinet meny, matgeek arroganta svinet, det arroganta svinet jordbro, det arroganta svinet priser
Reviews
Vällagat och gott. Bra priser med tanke på tiden det tar att laga köttet. En Texas trinity brukar vara lagom för två dock tycker jag inte den räcker för tre. Vi brukar vara 3 som delar på 2 Trinity och då blir man lagom mätt.
Nyöppnat servering vid isafjordsgatan 14 i Kista. Lunchmenyn består av bricka för 2st eller för fem personer för 300 SEK per person. Ett alternativ med en sandwich har tillkommit för 130 SEK. Vore trevligt om en side ingick till det men tyvärr inte. Maten i sig är helt okej. Det finns gott om plats för större grupper både inomhus och utomhus.
Det ligger ute i ett industriområde och de har verkligen fångat upp atmosfären inne i restaurangen med. Industriell inredning och rustika möbler/bänkar/bord. Maten var fantastiskt god. Revbenspjällen trillade köttet av när man åt, fettet hade massor av smak. Bringan var mör och saftig. Ja allt kött vi åt var väldigt gott. Röksmaken fanns där och även köttets naturliga smak samt eventuella marinader. Tillbehören till passade bra och var goda. Sedan fanns det även bröd och lite grönsaker på plattan vi beställde. Är du i närheten eller för den delen en bit bort, åk hit och njut av oerhört god mat!
God rökt mat i väldigt ruffig lokal och område. Svårt att förstå att det låg en restaurang där. Skulle inte skada med en bättre skyltning. Åtminstone var man går in i restaurangen. Maten var god, men inte speciellt billig. Ruffigheten gav å andra sidan lite extra charm till besöket.Mat: 5/5
Alla som älskar BBQ ska åka hit om man är i Stockholms området, underbar köttMat: 5/5
Åk hit för 100% konceptleverans för rökig, smältande god barbecue. De har relativt stort urval av styckningsdetaljer, men det är särskilt bringan och ribsen som sticker ut och gör det stället unikt. Då inget görs a la minute passar maten mycket väl för avhämtning, om inte industrilokal med korrugerad plåt är din kopp med te.Rekommenderade rätterBrisket Ribs
Helt klart värt ett besök. Inte ett ställe man väntade sig i sinn barndomsort direkt. Vällagat, gott och trevlig personal. Kul och udda miljö. Gillade att köttet var kryddat med bara salt och peppar, modig och väldigt gott! Vi köpte stora plattan + en extra side för ca 600kr. Lagom till två vuxna och två barn. Med tanke på inflation och nedlagd tid tycker jag det får andes prisvärt. Sakande något lite neutralt, som biter av blir lite mycket med allt pikles, surt och salt och kladd. Kanske en liten kålsallad naturell eller några skivor gurka vid sidan av. /Med vänlig hälsning, fd Jordbrobarn och nyblivet bbq-fan
Bästa kött jag ätit på väldigt väldigt länge. Otroligt go mat och väldigt mysigt ställe. Värt var enda kr man betalar för maten. Vi fick provsmaka innan vi bestämde oss detta va riktigt grymt. BERICO RIB/ BRISKET PLATE är va ni ser på bilden.
I en ruff lagerlokal på industriområdet serveras rökta köttbitar med tillbehör, Texanstyle! God mat i väl tilltagna portioner serveras från lunchtid till tidig kvällstid. Sitter du här och äter så finns sittplatser både ute och inne. Maten serveras på bricka och man äter med träbestick. Det går också att beställa take-away eller catering härifrån.
Så nära Texas man kommer i Sverige! Fantastisk mat, underbar miljö och trevlig personal. Klart värt en omväg till Jordbro industriområde för ett besök hos Det Arroganta Svinet. Egengjord korv med lagom hetta, en oxbringa brisket som är galet saftig och rökig och de rätta tillbehören som beans, mac'n'cheese, vitt bröd och inlagd gurka. Hade jag inte bott en timme därifrån hade jag ätit där varje dag!
Comment on this business

to add Det arroganta svinet map to your website;