facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Det Goda Bruket

Det Goda Bruket

About

I bruksorten Matfors hittar ni oss! Här kan ni shoppa snygg och rolig inredning och ta en fika i våra industriella och ruffiga lokaler. En perfekt kombo tycker vi!



"Kom ut på byn för lite gott och skönt häng!Endast 15 minuter från Sundsvall.Vi bakar inte bara med kärlek och glädje - utan även från grunden. Vi knäcker vartenda ägg för hand!Är du mer hungrig än fikasugen så har vi flera trevliga alternativ att välja mellan.I vår inredningsbutik hittar man noga utvalda inredningsdetaljer till hemmet och som presenter. Vi har ett stor sortimentet från varumärket ERNST.I vårt Dressingroom kanske du hittar en ny style...en massa snygga kläder och accessoarer främst från Italien.Sommartid så har vi en läcker glassmeny för små och stora glassälskare.Hoppas vi ses!"
Address: Centrumgatan 6, 86431 Matfors, Sweden
Phone: 0702860091
City: Matfors
Zip Code: 86431



related searches: Det GODA BRUKET Instagram, Det Goda Bruket Facebook, Gamla bruket Matfors, Det goda bruket menu, Det goda bruket matfors menu, Det goda bruket prices, Det goda bruket photos, Fika Matfors
Similar places near
Bergoms Loppisloge Bergoms Loppisloge 4 km Sommarloppis hos gårdsbutiken Rustika Hem i Bergom, Matfors. Öppninghelg 7-8 juli, öp...
Reviews
Stor besvikelse... igen. Riktigt uselt fikaställe. Är det inte hår i fikat så är det snäsig och otrevlig personal som t.ex. tilldelar vissa gäster sittplatser medan andra får sätta sig var de vill. Stämningen påminner om forna matbespisningar med sur och otrevlig personal. Vi har flera gånger åkt flera mil för en fikaupplevelse men efter sista besöket så blir det inga fler besök där för mig och mina vänner. USELT!
Kombinerad butik och café med mysig liten uteservering utanför. Hit kommer jag någon gång året runt främst för bakelserna: Otroliga tårtbitar som man märker är gjorda med passion. Även de grillade smörgåsarna är jättegoda, men kanske kunde vara lite "roligare" eller matigare. Trevliga små drickor och lemonader som man aldrig smakat innan finns också. Bra bemötande och vettiga priser. Väl värt att besöka denna lilla pärla utanför Sundsvall!
Mycket gott att fika och äta och mycket fint att köpa finns det här.
Alltid trevligt, god mat och fika på lokala råvaror
det var ett väldigt gott bruk. namnet ljuger inte. eren approved
Fantastiskt gott fika och underbart gullig personal
Hej! På väg hem från Jämtland hittade vi denna fina pärla mitt i ödemarken. Jättegott kaffe, fin intredningsbutik och bra mat. Personalen var guld! Rekommenderas varmt!
Mycket bra! Hög kvalitet på allt! Inte direkt billigt, men det känns bra när det känns genomarbetat och välgjort i alla delar. Vårt sällskap tog ett större fika med foccacia och därefter sötsaker. Mycket gott och snyggt upplagt - här tänker de på detaljerna... Bakelserna och go'bitarna är både fina och välsmakande fastän jag personligen tycker det söta kan bli sliskigt men den balansakten klarar de bra. Rekommenderas verkligen!
Bra bakverk, väldigt bra utbud på glutenfritt och mycket bra allergen märkning överlag. Aningens åt det dyra hållet, men väl värt.
Väldigt bra, vi återkommer
Comment on this business

to add Det Goda Bruket map to your website;