facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Devilda AB

Devilda AB

About

Devilda vill bidra till och möta konsumenternas intresse för närproducerat, ekologiskt och välsmakande kvalitetskött från naturens eget skafferi.

Story

Närproducerat, nyttigt och välsmakande viltkött

Konsumenterna efterfrågar mer och mer ett närproducerat kött som är välsmakande, ekologiskt, giftfritt, nyttigt och med goda egenskaper. Vi ser en stor potential i den snabbt växande vildsvinsstammen och annat klövvilt i vårt närområde. Devilda AB har en unik anläggning för att på ett rationellt sätt ta hand om detta kött, vidareförädla det och bygga raka rör till konsumenter, livsmedelshallar, restauranger och storkök i vårt närområde. Korta transporter, säker och livsmedelshygienisk hantering och hela produktionen samlad under ett tak i en rationell anläggning. Det är basen i vår affärsidé och utgångspunkt för det nya konceptet.

Anläggningen har projekterats i samråd med Livsmedelsverket som godkänt hanteringsmetodik, kontrollsystem etc. Vi kommer att arbeta med vildsvin och med annat klövvilt som älg, rådjur, kronvilt och dovvilt. Vid full drift räknar vi med att vildsvinen kommer att svara för cirka 60% av vår produktion. Alla djurkroppar besiktigas av veterinär förordnad av Livsmedelsverket. Kylförvaring i lämpligt antal dagar i energisnåla kylrum enligt senaste miljöteknik. Styckning och vidareförädling, exempelvis rökning i eget rökeri, malning av köttfärs och stoppning av korv.

Gårdsmarknad med direktförsäljning av de ekologiska köttprodukterna till konsument. Leverans till livsmedelshallar, restauranger och storkök i Stockholms-och Mälarregionen med mycket korta transporttider, i allmänhet under en timme.


Modern teknik

Vi utnyttjar naturligtvis den senaste tekniken vad gäller energi- och miljöhushållning, bergvärme, återvinning av överskottsenergi från kyl- och ventilationsaggregat m m.

Address: Stensta 5, 153 91 Järna
Phone: 072-235 11 97
City: Järna
Zip Code: 153 91


Similar places near
Saltå kvarnbutiken Järna Saltå kvarnbutiken Järna 2 km Trevligt ställe med bra råvaror. Det finns lite bröd att köpa. Men roligast är att ba...
Reviews
Rikt och varierat utbud, många olika detaljer.
Saknar information på er hemsida om ert sortiment och priser.
Vi köpte fantastisk vildsvinskarre till grillen och grym ramslöksbea. Missa inte om ni har vägarn förbi.
Kanon ställe för vilt kött!
Alltid trevligt att handla hos er. Åker från Nacka för att köpa närskjutet vilt
Mufflonfile' sååå gott
Så trevligt bemötande. Och inspirerande upplägg.
Bra bemötade,men lite dåliga öppettider.
Väldigt bra viltaffär med färskt och fryst kött och rökta korvar.
Comment on this business

to add Devilda AB map to your website;