facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for DeZign Hus i Skåne AB

DeZign Hus i Skåne AB

About

- Allt inom bygg
- Renoveringar: Stora som små
- Nybyggnation av stenhus
- Genomgående hög standard och kvalité

Story

DeZign Hus i Skåne AB grundades 2007 och vi finns i nordvästra Skåne. Vår affärsidé är att ha hög kvalité på helheten! DeZign, materialval, innovativ teknik, byggandet och servicegrad mot våra kunder.

Vi har idéerna och kan skapa en nyproduktion av villa tillsammans med kunden och en boendemiljö där ni kommer att trivas. Väljer ni ett arkitekt ritat hus från oss får ni en personlig attraktion med genomtänkta funktioner. Vår styrka är stenhus som består av lättbetong eller isolerblock/leca. Förverkligar era drömmar redan idag och kontakta oss!

Vi utför även kontinuerligt total renoveringar ”ROT” av hus, badrum, tak, plattsättning och murar. Vår specialitet är att lägga kakel och klinkers, samt dekor sten på väggar.

Vårt mål är att vid slutbesiktningsdagen vid nyproduktion inte skall ha några anmärkningar, för att ge alla våra kunder en trygghet och att de blir nöjda vid en husaffär.

Vi är försäkrade via FORA och vi följer de regler och riktlinjer som branschen arbetar efter och vi försöker hela tiden förbättra våra processer och tjänster, samt håller oss uppdaterade.

DeZign Hus var en av de första i Sverige med att börja mura med Finjas nya Exakt system.

Address: Skånegatan 12, 26733 Bjuv
Phone: 0708782626
City: Bjuv
Zip Code: 26733


Similar places near
Riksmontören AB Riksmontören AB 397 meter Totalentreprenad som förverkligar drömmar!
Comment on this business

to add DeZign Hus i Skåne AB map to your website;