facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dhl Freight Sweden

"Tillgängliga tjänster: Inlämning och upphämtning av försändelser, Transporter internationellt och inrikes, Välkomnar kunder med kundnummer, Utskrivning av fraktsedlar möjlig, Förtryckta/returfraktsedlar kan användas."
Address: Cargo Cityvägen , Stockholm-arlanda 190 60, AB, SE
Phone: +46 8 797 92 90
City: Stockholm-arlanda
Zip Code: 190 60



related searches: DHL Freight Sweden tracking, DHL Freight Sweden Contact, DHL Freight tracking, DHL Freight kontakt, DHL Sweden, DHL Freight kundservice, DHL Freight Contact number, DHL Freight Boka
Reviews
Vägrade lämna ut paketet på en normal dhl service point och levererade bara mellan klockan 8-17 vardagar vilket betyder att man måste ta ledigt från jobbet en hel dag och hoppas på tidig leverans. Va tvungen att hämta paket på Arlanda 500:- i frakt plus tid och bränsle. Helt värdelöst faktist
Man betalar för express. Någon lämnar av mina känsliga komponenter utanför min granne trots att jag var hemma hela dagen. Dagen efter när jag ringt plockar de upp grejerna och levererar dem till mig. Det verkar som att express är både långsammare och sämre än vanliga dhl.
Har haft problem med DHL flera gånger. Senast så hade jag fyllt i mejladdress och telefonnummer gällande en leverans men likväl så fick jag ingen notis överhuvudtaget om att paket hade anlänt för flera dagar sedan och väntade på en service point. Vet inte vad deras personal sysslar med, om dom bara e slarviga eller inte bryr sig.
Bedrövligt eftersom trotts besked när jag ringde på växel nr. blev kopplad till personal, som sa jag kunde få den hjälp jag behövde på Arlanda träffade ett???
Snabbt o smidigt att hämta ut paket här
Den bästa i branschen med kunden i fokus och bra service
Enkelt att komma dit. Snabb service
Okunnig personal, lång väntetid.
Comment on this business

to add Dhl Freight Sweden map to your website;