facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dialect KomTeknik

Dialect KomTeknik

About

Din lokala partner för IT, komradio och telefonilösningar

Story

Med integrerade lösningar erbjuder vi dig säkra och effektiva arbetsplatser oavsett om du jobbar hemifrån, på kontoret eller i bilen. Lösningarna innefattar bland annat mobil – och fast telefoni, molntjänster, dokument- och datatjänster, mötestjänster, installation och support. Med stort engagemang och brett kunnande kan vi ta ansvar för helheten. Vi står också oberoende av marknadens leverantörer och operatörer.



"Vi gör det enkelt att arbeta smart.Dialect Gävle levererar IT, telefoni, radiokommunikation och fordonslösningar. Vi ser till att allt kan fungera ihop, oavsett tid, plats eller lösning. Självklart har vi för din trygghet snabb service och support.Vi är utvalda av Statens Inköpscentral som ramavtalsleverantör av produkter och tjänster för RAKEL och övrig komradio. Med andra ord så är vi leverantör till polis, räddningstjänst, sjukvård och försvarsmakt men också av ett stort antal andra myndigheter, energibolag, kollektivtrafikmyndigheter och verksamheter som exempelvis hanterar farliga ämnen."
Address: Kryddstigen 20A, 80292 Gävle
Phone: 026647780
City: Gävle
Zip Code: 80292


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Dialect AB
Similar places near
Sweden IT-Huset AB Sweden IT-Huset AB"Gävle" 2 km Service och reparation av mobiltelefoner och datorer. Expresservice med garanti. I...
Tekniksnabben Tekniksnabben 2 km Väldigt bra service av installatören som skickades hem till mig.
Systelecom Systelecom 2 km Trevlig och hjälpsam personal.
Sharp Gävle Kassa, Kontorsutrustning i Gävle Sharp Gävle Kassa, Kontorsutrustning i Gävle... 2 km Grym service, bra priser och grymma kassa system.
Atpunkt.se Atpunkt.se 3 km SEO Digital Marknadsföring | Produktion, Analys och Utveckling av Företagssidor
Selga Gävle Selga Gävle 4 km Jättebra elbutik med brett sortiment.
Reviews
Superservice! Fick hörselkåpan fixad medan jag väntade. kanske hade tur att servicekillen var inne Köpte också en trådlös mobilladdare till bilen.
Jättebra service, trevlig kille
Comment on this business

to add Dialect KomTeknik map to your website;