facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Diamond Tattoo & Piercing Studio

Diamond Tattoo & Piercing Studio

About

Vi erbjuder inte bara tatuering och piercing utan även semi permanent makeup med hjälp av helt ny teknik för att få naturliga ögonbryn.

Story

Studion ligger i Centrala Hörby bredvid Elviras butik. Adress: Råbygatan 2b.

Priser:
Tatuering: 900:-/tim.
Mindre motiv fasta priser (enligt överenskommelse)

Semi permanent makeup: 3500:- just nu kampanj pris 1950:-

Piercing prislistan hittar man på www.diamondtattoo.se eller i studion.

Presentkort fins att köpa!

Öppet:
Måndag: Stängt
Tis - fred: 10:00 - 18.00
Lördagar: 10:00 - 15:00

Lunch stängt: 13:00 - 14:00

Vi har drop-in fram till en timme innan vi stänger. Kommer du senare kan vi inte garantera att du hinner pierca dig, men vi gör vårt bästa!

TATTOO
Hos oss erbjuds du olika alternativ. Vi skapar unika motiv till dig, men det är alltid bra om du har referensmaterial och klara idéer angående dina önskemål. Har du en gammal tatuering som du inte riktigt trivs med? Inga problem! Kom in så ska vi hitta ett sätt att göra om eller fräscha upp den åt dig. Vi har ett fotogalleri av coverups så att du själv kan se hur överraskande skillnaden kan bli.

PIERCING
Vi har ett stort utbud av piercing. Vill du göra en piercing du inte hittar på vår hemsida - kom in till studion för rådgivning! Det är möjligt att vi kan utföra den, eller så hjälper vi dig att hitta en studio som gör det. Hos oss får du information om varför vi anser att den piercingen är osäker eller olämplig. För att kunna garantera dig en hygieniskt utförd piercing används enbart steriliserade engångsnålar. Samtliga instrument och smycken som används under ingreppen är sterila. Efter att de diskas i desinfektionsmedel packas de för att steriliseras i en godkänd autoklav som sportestas regelbundet. Studion erbjuder också en hel del piercingsmycken efter läkning till mycket bra priser.

SEMI-PERMANENT MAKEUP
Med hjälp av helt ny revolutionerande teknik erbjuder vi, förutom tatuering och piercing, även semi-permanent makeup. Resultatet framhäver dina ögon och får dig att se piggare ut genom naturliga ögonbryn. En semi-permanent varar i tre till fem år. Det har sina självklara fördelar eftersom både dina ansiktsdrag och din smak förändras med tiden. Du är lokalbedövad under behandlingen och det enda du märker är ett snyggt resultat.

Ögonbryn :
Med hjälp av ett fjäderliknande instrument skärs ett strå i taget in med mycket naturtroget resultat. Idealiskt för ljusa eller glesa ögonbryn som behöver målas, för mer markerade bryn eller helt enkelt för dig som önskar en annan ögonbrynsform. Terapeuten och du kommer tillsammans fram till vilket av alla färgalternativ som blir bäst för dig
Vi gör vårt bästa för att ge ett enastående resultat!!

Diamond studion kontrolleras av Miljöförvaltningen, Avdelningen för hälsoskydd.

Diamond studion garanterar också högsta krav för hygien, aseptik och åldersgränser.

Vi alla på studion deltar regelbundet i olika utbildningar för att utveckla våra kunskaper.



"We offer high quality Tattoos, Tattoo Removal, and Micro-blading services in the Venice, California area. We take walk in tattoos & same day tattoo booking. Give us a call if you have any questions regarding our services and we'll be more than happy to help!"
Address: Råbygatan 2b, Hörby
Phone: 073-786 86 63
City: Hörby



related searches: diamond tattoo & piercing studio near wiesbaden, diamond tattoo & piercing studio near frankfurt, Diamond Tattoo Studio, Diamond Tattoo Hamburg, Piercing shops near me
Similar places near
TF Tattoo TF Tattoo 186 meter Översatt av Google Superman och Tatra Original Super člověk i tater
Eds Tattoo Hörby Eds Tattoo Hörby 351 meter Mycket trevlig och duktig.
Reviews
Förra året gick jag med mina vänner för att få trollslända tatueringar! Resultaten blev riktigt bra. Jag skulle jobba med Ken igen. Fråga efter priser för att förstå vad du förväntar dig.TjänsterTatueringar
Bestie och jag bestämde oss för att skaffa tatueringar när jag besökte henne för hennes födelsedagshelg. Jag ville bli stor och valde att starta upp en sleeve! Vi kontaktade hennes tatueringsbutik för att boka en månad i förväg. Eftersom jag är från Texas skickade jag några idéer till tatueringsbutiken om vad jag ville ha men gav konstnären som jag aldrig hade träffat full kreativ frihet. Hon var en stor konstnär. 6 timmar var definitivt inte väntat men var en häftig upplevelse och inte smärtsam. Bestie fick en handtatuering. Parkering är lite svårt att hitta. Du måste parkera på de omgivande gatorna.
Jag gick till den här butiken för att få en piercing från Rob och det var den bästa upplevelsen! Vi gjorde fyra piercingar på en dag och han samarbetade så bra med mig för att välja smycken och placering. Du kan säga att han är så passionerad för det han gör och att han är den bästa i branschen. Jag var så nöjd med mitt öra och den övergripande upplevelsen. Tack så mycket Rob, du är en dröm. Jag kommer tillbaka för att göra det andra örat mycket snart!
Jag har haft en täckning och några tatueringar lagt till en tidigare tatuering. Idag fick jag en tatuering för att fira en njurtransplantation jag fick. Allt gjort av Justin. Fantastisk artist, lätt på händerna, kan frigöra handskrivande om du vill ha det gjort. Priserna varierar beroende på vad du vill ha men så rimliga. Hela studion har en fantastisk atmosfär, spelar fantastisk musik. Jam längst fram är en cool kille!!! Kommer att komma tillbaka
Så glad att jag valde Black Diamond för min första tatuering! Verkligen en perfekt all-around-upplevelse. Alla personal jag pratade med antingen i telefon, via e-post eller personligen var mycket vänliga, välkomnande och kunniga, plus att de var väldigt snabba att svara på e-postmeddelanden och hittade ett perfekt mötesdatum/tid, vilket var viktigt för mig eftersom mitt arbetsschema kan vara svårt att komma runt. Konstnären jag valde, Ken AKA Shingken, och hans lärling Lloyd, var båda superhäftiga att arbeta med och gjorde att hela processen kändes så mycket lättare än jag trodde att det kunde vara. Att utarbeta designen med Ken var en riktigt rolig process, och han var verkligen uppmärksam på vad jag ville, och såg till att vi inte började förrän jag var 100 % säker på själva designen, såväl som dess storlek och placering. Han avslutade det MYCKET snabbare än jag förväntade mig tog drygt en timme, och debiterade mig en mycket rimlig summa. När det gäller slutprodukten, ja... allt jag kan säga är WOW. Seriöst, det ser TIO GÅNGER bättre ut än jag någonsin hade föreställt mig!!! Jag älskar det så mycket att jag redan planerar att schemalägga en andra tatuering med Ken väldigt snart! Tack Ken och alla på Black Diamond för att du är så fantastisk på det du gör!!!
Min första tatuering gjord av konstnären Salvator var en fantastisk upplevelse. Han var rolig och gjorde mig bekväm. The Black Diamond Shop it's self var mycket inbjudande och jag hade en fantastisk tid. Jag skulle definitivt återvända för fler framtida tatueringar.Tjänst: Tatueringar
Jag kommer alltid att komma tillbaka till den här butiken för framtida tatueringar!! Jag arbetade med Jesse Byrd och blev förvånad när han hittade den ursprungliga referensen till det jag letade efter jag tog med honom en bild på en annan tatuering! och anpassade den för att få fram alla höjdpunkter och skuggningar av den faktiska fågeln, och tog fram ögat tydligt vilket inte gjordes i referensen jag tog med. Det fick ögat att poppa och sticka ut - tatueringen som Jesse gjorde för mig är mycket bättre än referensen jag tog in!! Jag är mer än nöjd med min erfarenhet. Han gör ett utmärkt arbete, är väldigt snäll och mild och butiken som helhet är superren. Han fick mig att känna mig bekväm och även om det var en svår plats att tatuera, ser det väldigt rent och detaljerat ut - hans teknik är perfekt. 10/10!! Jag skulle rekommendera denna butik till vem som helst. Det finns många begåvade artister här allt deras arbete är mycket imponerande och kvaliteten på alla deras tatueringar är fantastisk. Bree är supertrevlig och vänlig och svarar snabbt på mail/förfrågningar. Jag ska tillbaka för att se Jesse om ett par veckor och kan inte vänta med att se nästa stycke! Tack Jesse och Black Diamond Tattoo! :
Jag gjorde min första tatuering med Justin Jakus @ Black Diamond Tattoo för 9 år sedan. Sedan dess har jag återvänt flera gånger. Han arbetar snabbt och mycket exakt! En gång var han sjuk och hans kollega Juan Golaz gjorde min tatuering. Också ett väldigt fint stycke! Jag är väldigt nöjd med alla mina konstverk från denna studio! Varje artist där är mycket professionell, mycket vänlig och även grejer i receptionen är fantastiska! Studion är ren, atmosfären är välkomnande, priserna är rättvisa! Mitt senaste besök var den här månaden november 2021. En absolut rekommendation!
Jag gjorde min första tatuering här och kunde inte ha blivit bättre. Justin var fantastisk att prata med och gjorde allt väldigt enkelt. Justin är en overklig artist och tror inte att det kunde ha kommit ut bättre. Rekommenderar starkt och jag kommer tillbaka.Tjänst: Tatueringar
Rob var fantastisk!!! Han tog sig tid att försäkra sig om exakt vilken typ av piercing jag letade efter, och kollade om jag hade rätt anatomi för den. Tog tid att hjälpa mig att hitta vackra smycken och var fantastisk på att lyssna och förklara allt steg för steg. Han är väldigt personlig och jag KOMMER att komma tillbaka för min nästa piercing. Inget annat än fantastiska saker från denna studio.
Comment on this business

to add Diamond Tattoo & Piercing Studio map to your website;