facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Diana Piluts massage och stresshantering

About

Hej jag heter Diana Pilut och driver ett företag som genom föreläsning, workshops, kurser eller individuella samtal hjälper er att hitta en balans i livet.

Address: Tingsryds Resort, 362 31 Tingsryd
Phone: 0703341699
City: Tingsryd
Zip Code: 362 31


Similar places near
Solrosens Hälsa Solrosens Hälsa 40 km Solrosens hälsa tar hand om hela din kropp och själ
Rothen till Hälsa AB Osteopati Rothen till Hälsa AB Osteopati 41 km Välkommen till osteopatkliniken i naturskön miljö. Här bedrivs även träning, tävling ...
Reviews
Vi är jättenöjda med vår vistelse. Blev väl bemötta av den trevlige campingvärden. Campingen ligger så fint vid sjön Tiken. Fina cykelleder i närheten, t ex Sydostleden och Banvallsleden Vi kommer gärna tillbaka
Åretrunt camping. Stannade 2dgr i mellandagarna. Trevlig camping med bastu, jacuzzi, badbrygga och fiskebrygga, möjlighet hyra båt och fiskeguide. Hög standard på campingen. Kommer nog tillbaka när det är sommarsäsong.
Mycket trevlig camping kan nog bli kvar ett tag till
Trevlig camping rent snyggt bra platser och vackert. Lagom promenad till stan. Restaurang på.campingen. öppen året runt.
Super duper, alla nöjda.
Fin och trevlig camping, rena och bra servicehus och faciliteter.
Otroligt trevlig personal, stannade t.o.m över ca 20 minuter 19/8-2020 så vi kunde checka in i en stuga som blev bokad 19.45 stängde egentligen 20 ivö kan slänga sig i väggen!!!
En mycket trevlig och välskött anläggning synd att det var icke säsong när vi var där. Men vi återkommer när det är sommar. Servicehuset som var öppet var rent och snyggt kanske det var lite snålt med duschar och toaletter när det är sommar säsong. Men lite svårt att uttala sig om när det inte är säsong.
Jättefräscha och mysiga stugor.
Trevlig camping personal. Butik o restaurang bra.
Comment on this business

to add Diana Piluts massage och stresshantering map to your website;