facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for DIDOS KROG

DIDOS KROG
"Didos krogNi hittar oss på Vildrosgatan 45.Med flera års erfarenhet av restaurangbranschen är vårt mål att erbjuda hög kvalité och därigenom alltid se till att våra kunder är nöjda. Kom in och smaka våra goda pizzor och vi lovar en härlig smakupplevelse. Hos oss kan du avnjuta en god didos pizza, kebab eller varför inte en fräsch sallad från vår varierade meny.Varmt välkommen till oss på Didos Krog..."
Address: Vildrosgatan 45 , Västerås 722 44, U, SE
Phone: +46 21 33 10 15
City: Västerås
Zip Code: 722 44



related searches: Dino game, Fitgirl repack
Similar places near
Alberts Krog Alberts Krog 4 meter Vi fick ett fantastiskt och personligt bemötande! Vi åt black& white, och det var...
Sportbar Etna Sportbar Etna 33 meter
Galleri Vågen Galleri Vågen 218 meter
Seifs Pizzeria & Grill Seifs Pizzeria & Grill 500 meter Översatt av Google Bästa pizzastället i LA-perioden. Du kan sitta vid disken eller et...
Saras Kebab & Falafel Saras Kebab & Falafel 513 meter Sara's Kebab House ligger på en fantastisk medelhavsmatmarknad och har fantastisk med...
Pizzeria Frahad Pizzeria Frahad 664 meter
Hilal Pizzeria Hilal Pizzeria 664 meter
Inci Mehmet Inci Mehmet 741 meter
Dylo Dylo 822 meter Kan starkt rekommendera Dillos, trevliga och tillmötesgående. Goda pizzorMat: 5/5
Fs i Sverige Fs i Sverige 828 meter
Gerges, Dany Gerges, Dany 835 meter
Bayro & Djenap Bayro & Djenap 848 meter
Samirs Coffee Samirs Coffee 851 meter
Sertcanli Svenska Sertcanli Svenska 851 meter
Reviews
Väldigt snäll personal, gillar bara inte hur stället ser ut inomhus, ser ut som en bar med alla spelmaskiner men jag fattar att dem har dem för att tjäna pengar.Mat: 5/5
Pizzorna har blivit bättre på senare år. Förra eller förr förra? ägarna hade riktigt dåliga pizzor och då var de närliggande konkurrenterna bättre.
Trevligt bemötande och god mat.Mat: 5/5
Gjorde hemleverans. Tusko Choklad 270g 25kr är tydligen en 270ml pucko. Känner mig lite lurad. Pizzorna var goda iaf. Tunna pizzabotten med mycket ost.
Dåligt ställe, dammiga tallrikar, smutsiga glas och bestick. Rekommenderar ej att äta på plats men funkar med takeaway.
Under dessa Corona tider har Didos varit bland de första att införa åtgärder som gynnar kunderna! Medarbetarna bär handskar, handsprit alltid tillgänglig, och plexiglas på plats mellan kassa och kunder. Bästa pizza i Västerås? Har varit kund i nästan tio år och måste säga att Didos levererar! Vi har beställt från diverse pizzerior men hamnar alltid tillbaka hit!
Vi hade en del problem med Didos innan, men det verkar bättre nu med ny ägare. Innan fick vi ofta burkchampinjoner, även om vi specifikt begärde färska, men numera är det alltid färska, som det ska vara. Pizzorna är goda och fyller kartongerna bra. Bra Coronaanpassat vid avhämtning.
Mycket goda pizzor. De snålar inte med pålägg som många andra gör.
Mysigt liten kvarterskrog. Kraven var god, den starka såsen stark perfekt och pizzan kompisen åt vår knaprig och inte alltför flottig. Spelautomaterna kunde dom skrota men det är en personlig sak. Dom plingar och låter och placerade mitt i lokalen. Trevlig och uppmärksam personal.
Nya Ägare. Allt nytt. Bra råvaror. Färska råvaror. Testade och blev glatt överraskad. Ny meny. Absolut värt att beställa från de nya killarna. Seriösa och de sätter kunden först. Testat det mesta. Ska pröva deras några saker på menyn.
Comment on this business

to add DIDOS KROG map to your website;