facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dilens Saluhall

Dilens Saluhall
Address: Ludvigsbergsv. 16 , Valbo 818 31, X, SE
Phone: +46 26 13 03 35
City: Valbo
Zip Code: 818 31



related searches: Diléns hamburgare, Diléns lådor, Diléns Recept, Diléns korv, Presentkort Diléns, Presentkorg Diléns, Diléns julskinka, Grillåda dilens
Reviews
Fantastisk god jullåda. Saknade bara köttbullar men dem stekte jag själv. Mycket fin Kvalitet på alla varor i lådan. Återkommer gärna.
Bra mat och närproducerat med spännande tillbehör
Här kan du köpa högklassigt kött med mera
Galet bra kött, och fisk. Propert styckat till vettiga priser. Underbara såser och en hel vägg med kryddor och i princip allt lokalt odlat. Hit åker jag gärna oftare.
Trevlig lite mindre butik som dock är väldigt väldigt fylld med delikatesser och stor kött avd samt mindre fisk avd. Hjälpsam och trevlig personal!
Toppenbra kött och massa andra bra produkter
Här finns det kött av mycket god kvalitet. Även fisken är riktigt bra. Är du en person som gillar att grilla, gärna lite mer ovanliga styckdetaljer så har du en guldgruva här. Prata med personalen så fixar de det mesta. De säljer även andra produkter såsom sylter, drycker och grillar samt tillbehör till dessa. Och ja, priserna på köttet är högre än på ICA eller Coop, som vanligt så gäller att man får vad man betalar för.
Alltid lika mysigt här
Mycket trevligt ställe med bra service och fina produkter! Jag blev bjuden på glögg i kön utanför butiken, den värmde gott i den råa vinterkylan!
Gillar man kvalitet och mat så älskar man Diléns
Comment on this business

to add Dilens Saluhall map to your website;