facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Din BoButik

Din BoButik

About

Vi tror på mötet mellan människor, att skapa förtroende, att känna trygghet och omtanke. Hos oss får du personlig service och ett äkta engagemang.

Story

Välkommen till Din BoButik
Vi är en personlig, genuin och något annorlunda mäklarbyrå som tror på mötet mellan människor, att skapa förtroende, att känna trygghet och omtanke. Vi vill inte vara som många andra mäklarbyråer där det höga tempot får styra, där mängden uppdrag får stå emot hög kvalitet. Därför väljer vi att inte ta på oss för många uppdrag, vilket gör att vi har mer tid för varje kund och för varje uppdrag. Med kunskap, personlig service och stort engagemang tar vi hand om allt kring din bostadsförsäljning och hjälper dig till en trygg bostadsaffär.

Hos oss får du personlig service och ett äkta engagemang. Sånt som faktiskt känns i magen.

Varför Din BoButik
Vi är ett lite annorlunda mäklarföretag som valt att satsa på kvalitet framför kvantitet och som betonar trygghet, personliga relationer och långsiktighet som viktiga beståndsdelar i valet av mäklare. Att sälja sin bostad är en process som kan ta både tid och kraft. Vi är med dig hela vägen, från det första mötet till den framtida försäljningen.

Address: Nedre Långgatan 15, 45772 Grebbestad
Phone: 0525-14055
City: Grebbestad
Zip Code: 45772



related searches:
Similar places near
Comment on this business

to add Din BoButik map to your website;