facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Din läkare

Din läkare

About

Privat läkarmottagning för intyg, hälsokontroller och primärvård. Snabb, säker och samma läkare.

Story

"Din läkare" är en liten läkarmottagning för primärvård. Vi jobbar för att du lätt ska få kontakt med oss. Vi hjälper dig när ett hälsobekymmer har kommit upp eller när du vill kolla upp din hälsa för att förebygga sjukdom. Vi ger ett personligt bemötande och trygghet då du vid varje besök träffar samma läkare som känner dig och din livssituation.

Öppettider jämna veckor:
Mån, tis och fre 08-17

Öppettider udda veckor:
Mån och tis 08-17

Address: Loggatan 9, 702 26 Örebro
Phone: 0703008505
City: Örebro
Zip Code: 702 26


Opening Hours

Monday: 08:00 - 12:00


related searches: Capio gynekologi Örebro, Läkargruppen Örebro
Similar places near
Dentinia Dentinia 2 km Nu kl 10:05 dom stäng o jag vänter på dom
Tybble Vårdcentral Tybble Vårdcentral 2 km Har aldrig hört en så vidrig historia om hur en profesionell person talar till sina p...
Karla vårdcentral Karla vårdcentral 2 km De tog mig mer på allvar än jag själv gjorde och skicka remiss, alla va lugna och tre...
Adolfsbergs Vårdcentral Adolfsbergs Vårdcentral 3 km Doktorn förstod knappt ett ord svenska och hade ingen aning om vad han sysslade med.
Reviews
Underbar läkare! Redan vid första besöket så kände jag mig hörd för första gången på länge , samt fick hjälp med mina besvär.
Om du vill träffa Örebros bästa läkare så vänd dig till Eva. Hon är lyhörd och väldigt kunnig. Borde egentligen inte skriva det här för då är hon ju helt uppbokad.
Hej Mitt besök hos er upplevde jag som professionellt och effektivt. Fick tid snabbt och trevligt bemötande. Med vänlig hälsning Kurt Nylund
Ganska dyrt men prisvärd och bokar in en tid hos Din Läkare
Proffsig hjälp, en läkare som lyssnar och framför allt har tid med patienten
Jag är jätte glad när upphittat och gjort hälsokontroll här. De är jätte snälla.
För ett år sedan tyckte jag Eva var inkännande och lyssnade noga, men de senaste gångerna jag varit där tycker jag hon har varit nonchalant och jag har känt mig avfärdad och inte ett dugg tagen på allvar, detta vid flera besök. Är djupt besviken, kan ej längre rekommendera och jag tänker inte söka hjälp där igen.
Comment on this business

to add Din läkare map to your website;