facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Din Pianostämmare

Din Pianostämmare

About

Professionell pianotekniker med flera certifieringar

Story

Återförsäljare för Feurich nya piano och flyglar. Startade 1996, nu har vi fullutrustad verkstad och utställningshall för piano och flyglar. Den enda i Dalarna!
Vi är verksamma i Dalarna, Härjedalen, Stockholm och Närke.
Utför pianostämning, transporter, nyförsäljning samt service och renoveringar.



"Din pianostämmare startade 1996. Vi utför alla slags reparationer och restaureringar av pianon och flyglar.Säljer NYA och begagnade piano och flyglar i landets finaste showroom.Återförsäljare för Feurich och YamahaRing 0706312356 för att boka tid för provspelning!"
Address: Movägen 10, 79331 Leksand (commune)
Phone: 070 - 63 123 56
City: Leksand
Zip Code: 79331


Similar places near
Öst-Trönder Öst-Trönder 2 km Böcker, ljudböcker, CD, grafik etc.
Reviews
Bra service, trevligt bemötande, proffsighet. Jag är mycket nöjd med det jag har fått för pengarna.
Jag hyrköpte en Feurich 122 med fantastisk klang och spelkänsla, från pianissimo till fortissimo. Pianostämmaren levererade den från Leksand hem till mig i Stockholm utan problem till mycket schyssta villkor. Trots avståndet är han tillgänglig för fortsatt service stämning, justering, installation av Silent-system mm, vilket känns tryggt. 2 månader senare valde jag att låta installera Silent-systemet i efterhand, och det visade sig att han även är en mycket skicklig tekniker som man verkligen kan lita på. Han var till och med så schysst att han genomförde hela installationen på en söndag, när det passade mig bäst. Silent-systemet möjliggör att öva även sent på kvällen i lägenheten utan att störa folk i huset.
Hej! Jag vet inte om Michael är Sveriges bästa pianostämmare/Tekniker i och med att jag själv ar en professionell Stämmare/Tekniker. Om inte annat så är han kanske Sveriges "näst" bästa Stämmare /Tekniker. Jag har sett hans arbeten som är högst professionella och man kan inte önska sig ett bättre arbete och alla garantier han ger. Han är även auktoriserad installatör av både silent system och självspelande system som han kanske är ensam om i Sverige. Bästa Eloge!
Trevlig service och fullt med flyglar och pianon. Både nya och gamla exemplar. Fanns även möjlighet att restaurera äldre flygel enligt mina önskemål.
Tack vare dessa så är jag nu ägare av mitt första akustiska piano. Kan inte säga mer än att jag är helnöjd. Stort tack igen! /Jonatan
Vi har precis köpt en flygel av Michael på Din pianostämmare. Han har varit mycket tillmötesgående och vi är mycket nöjda med flygeln och den service han erbjudit. / Ing-Marie och Martin
Toppklass! Mycket erfaren och skicklig yrkesman som servar mina tre pianon i Omnivox-studion. Rekommenderas!
Professionell och välkomnande service
Sveriges bästa pianostämmare :
Oerhört skicklig
Comment on this business

to add Din Pianostämmare map to your website;