facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Din Syn Trosa Optik

Din Syn Trosa Optik

About

Våra optiker och butikssäljare hjälper dig att hitta din favoritbåge till nya glasögon, eller ta fram rätt kontaktlinser i de nya materialen.

Story

Vi är en liten kedja med mycket hjärta, alla Din Syn butiker har legitimerade optiker och kontaktlinsoptiker. Våra butiker har alla sin egen stil och köper in glasögonbågar för sin specifika kundgrupp, därför erbjuder kedjan ett stort urval mellan olika märken. Vi uppdaterar oss kontinuerligt avseende det senaste glasögonmodet och aktuella trender. Din Syn arbetar med ett stort urval av det senaste inom linser för att tillgodose dina behov till fördelaktigt pris.

Address: Östra långgatan 26, 619 23 Trosa (commune)
Phone: 0156-40544
City: Trosa
Zip Code: 619 23


Opening Hours

Monday: 10:00 - 13:00


related searches: Din Syn Ekerö, Din Syn Värmdö, Din Syn Sigtuna, Din Syn Mörby Centrum, Dinsyn, Specsavers, Har sin Optik
Reviews
De kunnigaste och mest trevliga optiker jag någonsin träffat. Noggranna och dubbelkollar mätinstrument och praktisk syn så att det blir rätt. Gå hit för expertis.
Mycket professionella, tålmodiga och hjälpsamma med både syntest och efterföljande utprovning av glasögon. De tog långt ansvar för inpassningen.
Comment on this business

to add Din Syn Trosa Optik map to your website;