facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dina Möbler

Dina Möbler

About

Modern heminredming

Story

Modern Heminredning

Address: Eriksgatan 153, 26140 Landskrona
Phone: 0418-14033
City: Landskrona
Zip Code: 26140


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: Dina möbler landskrona age, Sängfabriken, Husochhemma
Similar places near
Barnmöbler Barnmöbler 318 meter Möbler för baby, barn och ungdomar.
Royaldesign Landskrona Royaldesign Landskrona 792 meter En butik FULL av villhöver!!! Oavsett när jag vill hitta något speciellt till mig sjä...
MOMIX.se MOMIX.se 875 meter MOMIX AB. är ett svenskt företag som erbjuder högkvalitativa produkter från 20 till 9...
Jysk I Landskrona Jysk I Landskrona 1 km Serviceinriktad personal stort utbud
Reviews
Inte ens 1 stjärna är ni värda egentligen Har ALDRIG någonsin stött på ett sämre skött företag än det här. Får inga som helst svar på mina mail, det går inte att ringa och varan var INTE i ett fint skick när jag fick den. DinaMöbler verkar vara ett företag gjort av totalt inkompetenta idioter med lägsta möjliga IQ och jag rekommenderar INGEN att handla där ifrån.
Gör ett försök till beställning vilket inte lyckas syns ej i varukorgen försöker igen och skickar in beställningen på 1 set köksmöbler, kommer dock 2 st i alla fall och jag får stå för returen!!! Om deras datavara inte funkar ska väl inte kunden stå för det. Undrar hur många som råkat ut för detta?!!
Otroligt köper en julklapp som är skadad som jag märker när jag monterar ihop den delen av möbeln. De vägrar min reklamation för att jag börjat montera möbeln. Snacka om idioti, detta företaget vill ej ha bra kundnöjdhet. Det enda jag ber är att få returnera och få en ny produkt som ej är skadad. Pinsamt hanterat.......
Beställde ett avlastningsbord från Dina Möbler och fick det levererat för 1 månad sen. Det fanns sprickor på bordsskivan vilket vi reklamerade via Mail samma dag! Efter en massa samtal till dom och en massa tomma & olika löften från dom så står jag här fortfarande med mitt söndriga bord! Har ALDRIG varit med om sämre service! Skrev på deras facebooksida, men dom plockade bort mitt inlägg! Har skjutit fram fakturabetalningen 2 gånger nu, får väl gå vidare med detta! Rekommenderar INGEN att köpa något från dom!
Mkt dålig kundbemötande, svarar inte i telefonen, lång leveranstid, har ännu inte fått min vara, de säger att det är skickat men väntat flera veckor o det skulle ta max 8 dagar! Säger att de ska återkomma o att man ska bli kontaktad, vilket är ren blåsning. Går ej att lite på detta oseriösa företaget. Köp inget ifrån dina möbler varnar om detta!
Värsta företaget - handla inte här. Supertrevliga och genuina när jag beställde i butiken. Mycket trevliga och tillmötesgående, gratis leverans till Malmö. Betalde direkt i butik. Min soffa levererades med åtskilliga hål i tyget, det såg jag ca 5 min efter den blivit uppburen. Det var bråttom så Milos och hans medarbetare stack direkt. Ringde honom direkt, ca 7 min efter leveransen. Inget svar. Får inte svar av kundtjänst heller. Köpte min soffa i juni, har försökt sedan dess. Har till anmält ARN men inte ens de får svar. Blir nu Tingsrätten som får ta över och sätta de på plats. För vem vill ha en ny soffa med massa hål i? Vill ha pengarna tillbaka sedan får de hämta soffan och göra vad de vill. Uruselt! Väldigt besviken! Handla inte här. Ida
BLUFFFÖRETAG!! Min stackars mamma beställde ifrån detta företag, en soffa och vitrinskåp, vitrinskåpet kom, men inte soffan? Vitrinskåpet va avskavt på vissa ställen och ett vitt och ett silvrigt handtag? Mamma fick ena lådan i handen. Soffan kom efter ca 2 månaders väntan, helt skev. Försökte ringa både företaget och ägaren Milo, har väl ringt ca 50 - 60 gånger utan svar, skickat sms och mejl. Tack gud att mamma inte betalde direkt, så nu är det ett ärende för klarna, men dina möbler påstår att vi inte försökt kontakta dem.. Rekommenderar ingen människa ska handla därifrån!
Inte nog med att jag fick vänta i över en månad på en matgrupp där det stog leverans 2 till 6 dagar. Så är den skadad. Ser utt som en andra hans matgrupp. Första gången och sista gången jag handlar från er.
Otroligt dåligt, när jag ringer, skickar sms och mailar så får jag inget svar! Visste inte om möblerna skulle komma då leveransdatum gått över 7 veckor. Nu har jag fått hjälp av Klarna men tänker aldrig handla från detta företag!
Beställ INTE ifrån detta företag. Dom gör reklam på Instagram och verkar ha en professionell sida. Beställde 4 stolar härifrån, som aldrig skickades. Både ringde och mejlade utan svar. Som tur var betalade jag med klarna som kunde utreda företaget och makulera fakturan.
Comment on this business

to add Dina Möbler map to your website;