facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dingleveterinärerna

Dingleveterinärerna

About

Välkomna till Dingleveterinärerna, alla djur och djurägare! Vi erbjuder professionell djursjukvård till smådjur, häst och lantbrukets djur.

Story

Välkomna till Dingleveterinärerna, alla djur och djurägare! Vi är en klinik med bred kompetens. Vi erbjuder professionell djursjukvård till smådjur, häst och lantbrukets djur. Vi har en modern och välutrustad smådjursklinik med operationsavdelning, röntgen, tandvård med dentalröntgen, ultraljud. Vårt eget lab ger oss snabb och säker diagnostik genom analys av bland annat blodprover direkt på kliniken.

Vi har även toppmodern mobil röntgen och ultraljudsutrustning till häst för bästa möjliga bilddiagnostik. Som kund hos dingleveterinärerna får du alltid trygg och professionell service. Ni når oss alltid dygnet runt årets alla dagar. Vi är en av få privata aktörer med dygnet runt beredskap för alla djurslag. Välkommen till Dingleveterinärerna!

Address: Trädgårdsgatan 9, 455 61 Dingle, Sweden
Phone: +46 524 - 42000 , Jour dygnet runt +46 524-42111
City: Dingle
Zip Code: 455 61



related searches:
Reviews
Bästa veterinären på bohus. Duktiga, prisvärda och bra !
Ni är bäst! Den bästa servicen man kan önska sig. Tack!
Vi fick ett så bra bemötande och otroligt fin hjälp när våran hund Maillon ätit svamp under våran vandringstur. För oss var det guld värt att få hjälp i denna situation. Stort tack för den fina hjälpen!
Har vid upprepade tillfällen haft väldigt svårt att nå jourhavande veterinär. Vet att fler med mig blivit otrevligt bemötta av en del av personalen.
Ni ör bäst och mycket kunniga enl min och vovve Victorrs bedömning
Kunnig och underbar personal mot både djur och djurägare
Helt klart BÄST
Översatt av Google Trevlig och hjälpsam veterinär som ordnade dvärgbandmaskbehandling till min hund även på en söndag! Original Hyggelig og hjelpsom veterinær som ordna dvergbendelorm kur til hunden min, selv på en søndag!
Översatt av Google Bra veterinär Ida mycket hjälpsam och en positiv upplevelse. Högt rekommenderad! Original Great Vet Ida very helpful and a positive experience. Highly Recommended!
Comment on this business

to add Dingleveterinärerna map to your website;