facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dinos kök

Address: Kungsgatan 1B, 35230 Växjö
Phone: 047014929
City: Växjö
Zip Code: 35230



related searches:
Similar places near
LANTERNA LANTERNA 72 meter Mysig lokal, lagom stor pizza och bra kvalitet på råvarorna. Dock var pizzan lite br...
Bella Lanterna Bella Lanterna 80 meter Mysig lokal, lagom stor pizza och bra kvalitet på råvarorna. Dock var pizzan lite br...
Massimo Massimo 94 meter God pizza, bra service och trevlig personal. Något höga priser.
Piazza Teatro Piazza Teatro 333 meter Mysig restaurang och väldigt trevlig personal. Är nog den godaste entrecote jag någon...
Restaurang & Pizzeria Verona Restaurang & Pizzeria Verona 514 meter Växjös absolut bästa pizzeria
Trattoria Venezia Trattoria Venezia 520 meter Ätit där två gånger första så fick jag fryst lasange med mycket olja. Andra gången v...
La Castellina La Castellina 579 meter Supergod mat och trevlig personal. Kommer hit fler gånger.
Reviews
1. Fick maten 1,5 timma försent 2. Det var en näve kebab samt några pommes 3. Maten var kall 5. Fick med 20 såser när jag beställde 5 6. Otrevlig service när jag ringde 7. Fick två gurkskivor och en trött tomat 8. Inte alls god, det var som att äta en gammal höna med världens minsta sallad och 20 såser. 9. Beställ inte därifrån!!!
Den bästa hamburgaren i stan. Min favorit är Starka lekars.
Vi fick vänta 50min på våran kebabtallrik o dem var inte öns god, rekommenderar ej
Jag älskar denna restaurang med hela mitt hjärta. Efter att ha letat i 2 timmar efter en restaurang med bra vegetarisk mat i Växjö hade jag och min flickvän nästan helt gett upp. Alla kök hade stängt och vi kände oss hopplösa. På nätet stod det att Subway skulle vara öppet till kl.03 så vi begav oss dit som ett sista försök. Till vår överraskning hade de stängt och det var då jag bröt ihop. Tårarna rann och jag hyperventilerade då jag helt enkelt bara ville ha mat. Där, i min mest desperata stund fick min flickvän syn på den stora, röda neonskylten. DINO’s KÖK. Hon gick in och kollade på menyn medan jag samlade mina krafter för att beställa något. Efter vi väl hade beställt stod jag bara där inne och observerade när kocken lagade maten. När vi kom tillbaka till hotellet satte vi oss i sängen och bara åt. Antingen var det att vi var alldeles för hungriga, eller så var det magin bakom Dino’s, men det kan nog ha varit det bästa jag någonsin ätit. Om det är något som är säkert i livet är det att Dino’s kök finns där för dig.
Beställde hem en kebabtallrik, fick typ en barnportion, för 110kr, rena rånet.
Bästa aiolisås vitlök sås jag har smakat. Priset är för högt för storleken man får. Falafel bullarna smakade bra, krispiga. Pommes är också som pommes ska vara men för liten portion. Saladen var inte så bra, tomaterna var inte fräscha, och de andra grönsaker: oliver, majs och några salad bladen, är ju ingen salad som man kan inte göra hemma. Grönsakerna är dirket från burken som köptes från Ica. Jag skulle vilja äta en riktigt side salad med tallriken, kanske lite sur, som picklad röd lök eller coleslaw som skulle gå bra med friterad mat som falafel, kebab, hamburgare etc. Personalen och servicen var snäll och vänlig.
Riktigt gott, väntade knappt 10 minuter på min mat och fick tillräckligt mycket på tallriken för att bli mätt. Det var mysigt att sitta nere med rena bord och stolar.
Mycket dåligt Beställde maten för en timme sedan, har inte kommit än?!!!! Aldrig mer
Ett riktigt bra burgerställe i Växjö. Rejäla delikata hemgjorda hamburgare till ett acceptabelt pris. Pommes är smakrika och krispiga från potatis med skalet kvar.. Även generösa öppettider på helgen om man vill ha nattmat på väg hem från krogen. Vad som förhindrar full pott är att dom nuvarande ägarna inte riktigt håller samma extremt höga servicenivå som dom tidigare. Servicen är fullt godkänd men tidigare kände man verkligen att dom gjorde det där lilla extra för kunderna.
Falafel i bröd var tyvärr lite torrt och dåligt med sås, men det gick snabbt, pommes smakade toppen och personalen var trevlig!
Comment on this business

to add Dinos kök map to your website;