facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Distriktstandvården

Distriktstandvården

About

Distriktstandvården Jordbro



"Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Vi har också en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet samt två specialistkliniker på Gärdet och Kungsholmen i Stockholm."
Address: Hurtigs Torg 2, 137 64 Jordbro
Phone: +468222222
es.nedravdnatstkirtsid@orbdroj
City: Jordbro
Zip Code: 137 64


Opening Hours

Monday: 07:30 - 18:00
Tuesday: 07:30 - 17:00
Wednesday: 07:30 - 17:00
Thursday: 07:30 - 17:00
Friday: 07:30 - 17:00


related searches: Distriktstandvården Stockholm, Distriktstandvården Drottninggatan, Distriktstandvården vs Folktandvården, Distriktstandvården Solna, Distriktstandvården Rimbo, Distriktstandvården Fridhemsplan, Distriktstandvården priser, Distriktstandvården Sundbyberg
Reviews
Fina Juliet och Lina välkomnade mig senast, jag har aldrig nämnt något om att jag är ängslig i sociala situationer och att jag har lite tandläkarskräck, trots att jag inte sa nåt om det så hade båda underbart bemötande, det kändes naturligt. Juliet har jag träffat förra året så jag kände mig redan förberedd men efter senaste besöket så känner jag 100% att jag äntligen träffat en tandläkare som bryr sig om min framtida tandhälsa. Nu i veckan i samband med mitt senaste besök så kände jag ännu mer förtroende. Tandsköterska Lina var också supergullig och stadig, det ger mig förtroende att stanna kvar hos Distriktandvården i Jordbro trots att jag inte bor kvar i Jordbro längre. Tusen tack för ert engagemang.
Jag och min dotter är nöjd att personalen ta hand om mina barn, dem är snäll och trevligt.
Bra info och bemötande av personal. Tandläkaren Muhamed gjorde ett fantastiskt jobb. Han va tålmodig, snäll och gjorde att tandläkarbesöket blev en rolig upplevelse för min lilla flicka.
Jag är väldigt nöjd. Trevlig personal, allt händer i tid. Läkaren svarar på frågor och förklarar allt på ett begripligt språk.
Mycket trevligt bemötande. Fick bra förtroende för min tandläkare bra information vad som skall göras mycket nöjd med mitt besök.
Min son har Autism och det gick jätte bra hos tandläkaren Muhammed han förstod och hade tålamod och visste hur han skulle hantera ett barn med Autism. JAG är jätte nöjd och min son oxå.
Bästaste o kunnigaste tandläkare,syrror o personal överhuvudtaget. Känner sig trygg!
Jag gjorde en tandstensborttagning. Kundbemötande var inte alls bra. Hon som utförde behandling kunde ha varit trevligare. Jag grät av smärtan och hon inser att det är jobbigt men stannar inte utan fortsätter. Hela upplevelsen kändes fel. Jag kan säga att jag har tagit bort tandsten innan och detta var det mest traumatiska upplevelse jag har haft någonsin. Frågade henne om det ska göra så ont som det gjorde och hon svarade ja, nästa gång blir det bättre. Känns att hela munnen är svullen, alla min tänder gör ont. Gick därifrån men otroligt smärta och än tills idag har jag otroligt ont. Jag ångrar att jag valde att komma till er. Kunde ni få 0 stjärnor hade ni fått det. Kvinnan i receptionen nej, jag tycker ni behöver jobba på bemötande. Kände att de tyckte att det var jobbigt att utföra sitt arbete och de var inte glada att ha mig där.
Så trevligt bemötande och jag som är rädd blev mycket bra omhändertagen. Tack så hemskt mycket
Jag blev behandlad av tandhygienist Aytac som gjorde ett superbra jobb. Utmärkande är att hon var noggrann i sitt arbete och såg till att jag var bekväm under hela behandlingen genom att vara lyhörd. Tack!
Comment on this business

to add Distriktstandvården map to your website;