facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Distriktstandvården

Distriktstandvården

About

Distriktstandvården Handen är en nybyggd, modern tandvårdsklinik i Handen Centrum. Du är hjärtligt välkommen att lista dig hos oss.

Story

Distriktstandvårdens nya tandvårdsklinik i Handen erbjuder boende och de som arbetar i Haninge tandvård hos tandläkare och hygienist och även tillgång till specialisttandvård på Drottninggatan i Stockholm stad och Södertälje Centrum.

Address: Rudsjöterrassen 1, 136 40 Handen
Phone: +468222222
City: Handen
Zip Code: 136 40


Opening Hours

Monday: 07:30 - 19:00
Tuesday: 07:30 - 17:00
Wednesday: 07:30 - 18:00
Thursday: 07:30 - 17:00
Friday: 07:30 - 17:00


related searches: Distriktstandvården Drottninggatan, Distriktstandvården priser, Distriktstandvården Rimbo, Folktandvården, Distriktstandvården vs Folktandvården, Distriktstandvården Uppsala, Distriktstandvården Salem, Distriktstandvården Sundbyberg
Similar places near
Haninge tandvårdscenter Haninge tandvårdscenter 144 meter Jag har gått många år här och känner mig så trygg att gå här. Ett professionellt bemö...
Haninge Tandvårdscenter Haninge Tandvårdscenter 147 meter De åtar sig jobb de inte klarar av och patient får betala kostnaden trots att jobbet ...
Handentandvården PTJ AB Handentandvården PTJ AB 261 meter Bästa Tandvården i hela Sverige! De är professionella i sitt arbete och bemöter kunde...
Handentandläkarna Handentandläkarna 573 meter Fantastisk omtanke och service
Reviews
Äntligen har jag hittat en tandläkar-mottagningsom är suverän på alla sätt. Rent och fräscht. Otroligt trevliga tandläkare/sköterskor.
Jättefint bemötande och god vård. Tandläkaren var mycket kunnig, vänlig och professionell. Kommer definitivt gå tillbaka. Rekommenderar starkt.
Är väldigt nöjd både med min tandhygienist Susanna som jag har gått hos i flera år och även Birke som gjorde ett toppen bra arbete med min spruckna tand, tack! Rekomenderar verkligen.
Gick till kliniken efter en tand hade gått sönder. Fick ett extremt bra bemötande av personal. Jag kände mig trygg hos de. Jag kommer garanterat gå tillbaka.
Hej det var första gången jag var hos distriktstandvården i handen o blev väldigt nöjd med Susanne min tandhygienist..jag rekommenderar stort o hela min familj ska bli patienter där..
Tandläkaren som ger ett fantastiskt bemötande och vård. Välj den, du blir jättenöjd!!
Jag har gått hos distriktstandvården i Handen i två år, så jag har inte lång erfarenhet av dem. Jag har bara gjort två vanliga rutinundersökningar, men det har alltid gått snabbt och smidigt. Personalen och tandläkaren var trevliga. Det var smidigt att boka och man fick bra med information och påminnelser inför besöket.
Jag och min fru fick varje gång mycket bra och trevligt bemötande hos tandläkaren Birke och tandsköterskan Jenny och vi rekomenderar de mycket varmt. Receptionen är alltid mycket trevlig också. 5 * så klart.
Jag,min man, syster,svåger och mamma har valt Dustriktstandvården fast olika mottagningar. Vi är alla nöjda med de behandlingar och det bemötande vi fått. Kan absolut rekommendera Distriktstandvården
Comment on this business

to add Distriktstandvården map to your website;