facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Distriktsveterinärerna Borensberg

Distriktsveterinärerna Borensberg

About

Det hemtrevliga alternativet med de stora möjligheterna.
Sällskapsdjur
Häst
Lantbrukets djur
Jour dygnet runt årets alla dagar.



"DIN VETERINÄR I BORENSBERG - DYGNET RUNT, ÅRET OM!Distriktsveterinärerna i Borensberg jobbar med alla djurslag och har ambulerande praktik för häst och lantbrukets djur."
Address: Visselmyravägen 7, 590 31 Borensberg
Phone: 010-1228960
City: Borensberg
Zip Code: 590 31



related searches:
Similar places near
Kronans Apotek Kronans Apotek 831 meter Mayada jenny blil Jenny på Jenny
Hos Malin - Medicinsk fotvård Hos Malin - Medicinsk fotvård 976 meter Från och med 1 oktober 2019 så finns jag på Husbyvägen 15 i Borensberg. November 20...
Reviews
Bra bemötande när man väl behöver göra ett besök på plats :-
Ett jättetack till dej Maja-Lisa för ditt mycket professionella borttagandet av tumören i ögat på min häst. Även ett tack till Susanne.
Min Sigge snart 17 drabbades av plötslig yrsel, ringde denna veterinär som enbart utifrån symptom och ålder föreslog avlivning. Fick istället tid på Valla djurklinik, katten visade sig ha öroninflammation som påverkade balansen. Han blev bättre snabbt med antibiotika. Tur jag inte lyssnade på rådet att avliva min älskade familjemedlem utan undersökning.
Har bara gott att säga. De har funnits där då vi behövt det som bäst. Tack vare Borensbergs veterinärstation och veterinär där, så lever min Stina. hon utsattes för nonchalans och arrogans vid ett kejsarsnitt på annan ort. När det sedan blev kritiskt var de, enda som överhuvudtaget ville slänga allt åt sidan för att rädda min Stina. Det här var Juli 2014 Är för evigt tacksam för det. De har även funnits och gjort ett bra jobb vid senare tillfällen också. Rekommenderar dem varmt.
Lugnt tryggt och professionellt bemötande av personal vid tel. förfrågning och besök. Särskit tack till vet.Susanne och vet. Magnus i samband med vår häst Washingtons akuta sjukdom och avslut. Vi är så tacksamma att ni finns för våra djur alla timmar på dygnet.
Bästa veterinärerna som finns ett stort tack till Magnus Lindqvist för all hjälp jag fått med mina hundar
Väldigt bra och trevligt bemötande.
Comment on this business

to add Distriktsveterinärerna Borensberg map to your website;