facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Distriktsveterinärerna Frändefors

Distriktsveterinärerna Frändefors

About

Välkomna till Distriktsveterinärerna i Frändefors. Har du ett akut sjukt djur når du oss dygnet runt på telefonnummer 010-122 93 00.

Story

På distriktsveterinärerna i Frändefors arbetar vi med djurhälsovård för alla djurslag och har beredskap för akuta sjukdomsfall dygnet runt. Vår mottagning finns i Dalsland, gränsande till Vänerns västra strand strax norr om Vänersborg. Vi har ambulerande verksamhet för lantbrukets djur och häst. På vår mottagning tar vi emot hundar, katter och andra smådjur. Vi är fem veterinärer och en djurvårdare och vi gör vårt bästa för att ta hand om dig och ditt djur. Vi har alla olika intresseområden och vi försöker hela tiden öka vår kompetens för att kunna erbjuda vår hjälp på bästa sätt.

Välkomna att kontakta oss för rådgivning eller tidsbokning, vi har telefontid vardagar 8-9, övrig tid svarar vår djurvårdare i mån av tid.



"DIN VETERINÄR I FRÄNDEFORS - DYGNET RUNT, ÅRET OM!Distrikstveterinärerna i Frändefors arbetar med djurhälsovård för alla djurslag och har beredskap för akuta sjukdomsfall dygnet runt."
Address: Klockaregatan 1, 462 69 Frändefors
Phone: 010-122 9300
City: Frändefors
Zip Code: 462 69


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Veterinär Vimmerby, Veterinär lön, Distriktsveterinärerna Kungsbacka, Kastrera katt pris, Distriktsveterinärerna jour, Distriktsveterinärerna Rimbo, Hundpass pris, Jordbruksverket
Reviews
Otroligt bra mottagande snabbt att få tid kan man inte ta sig dit så kommer dom hem allt för djuret dom är jättebra... Miguel och matte Tackar så mycket
Fick snabbt en jourtid för att sy ihop en liten olyckshund. Bra bemötande och snyggt jobbat.
OBS! Distriktsveterinärerna i Frändefors finns ej sedan 2021. Sjuka djur hänvisas till Distriktsveterinärerna i Bäckefors
Mycket kunnig och framförallt hjälpsam personal som hjälpte oss exportera häst till Norge!
Har alltid blivit bra bemött...har iofs haft förmånen av att ha nästan helt friska djur men har varit i kontakt med dem även i krisläge o de känns alltid proffsiga, tycker jag
Snabba och tog verkligen hand om min hund Gonza inom några minuter efter vi kom in. Fantastisk personal och verkligen hjälpsamma. Gonza mår redan bättre så tusen tack.
Mycket bra bemötande, veterinären var skicklig o gav bra råd om mina katter.
Väldigt hjälpsamt och fint bemötande i en svår situation. Toppbetyg till receptionisten.
Dyrast i mannaminne. Jag har bott i Norge i 6 år. Aldrig haft så dyr veterinärräkning på EN häst,på en vardag där allt tog en kvart.
Här finns kyrkogården där min morfar och mormor ligger.
Comment on this business

to add Distriktsveterinärerna Frändefors map to your website;