facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Distriktsveterinärerna Nerike

Distriktsveterinärerna Nerike

About

Distriktsveterinärerna Nerike.
Vid akuta fall hänvisar vi endast till vår telefon på 010-1228640.

Story

Husdjursservice



"DIN VETERINÄR I ÖREBRO LÄN - DYGNET RUNT, ÅRET OM!Distriktsveterinärerna Nerike betjänar större delen av Örebro län. Vi har en välutrustad smådjursmottagning, samt en ambulerande verksamhet för lantbrukets djur och häst."
Address: Tennisgatan 5, 711 34 Lindesberg
Phone: 010-122 86 40
City: Lindesberg
Zip Code: 711 34



related searches:
Similar places near
Veterinär Helena Therus Veterinär Helena Therus 7 km lugn atmosfär och jättetrevliga. Kajsa kommer gärna flera gånger, hon gillade allt go...
Reviews
Vaccinerade min valp. Jag hade hosta och då ville jag inte gå in så de kom glatt ut. De kom med vattenskål och godis till min valp så första besöket med veterinären blev jättebra. Mycket trevligt bemötande. Bra område att kunna gå ut med hunden. Billigare prissättning än veterinärkedjorna vilket är mycket uppskattat.
Bra bemötande i min svåra stund
Vår ena katt tuggade i sig en hårsnodd kl 20 på lördagskvällen precis när Melodifestivalen skulle dra igång här hemma. Som tur var så blev vi väl omhändertagna hos Distriktsveterinärerna som hjälpte till att få upp snodden medan vi fick dricka kaffe och se Melodifestivalen på veterinärens laptop. Allt gott och kissen mår kanon. 10 stjärnor av 10 för det supertrevliga mottagandet!
Fick råd och hjälp via telefon. Trevlig personal som gav bra tips trots att de inte kunde hjälpa till på plats.
Väldigt trevlig och lyhörd kille, som fick hjälpa mig att ta farväl av en av mina hundar, Bettsy. Jag var väldigt ledsen och förtvivlad vid tillfället, för snart två veckor sedan. Och jag är det fortfarande.
Men detta är lite märkligt, dom står mer eller mindre utanför vårat hus och vill ha 3000kr för att köra in på gården. Är det ens rimligt?? Såklart inte. Ännu ett lysande exempel på hur fel det kan bli.
Sluta aldrig göra ett bra jobb ni är guld värda och gör ett otroligt bra jobb
Efter att ringt alla djursjukhus och kliniker inom radie på bilresa runt 1-1.5 timme så fick jag tipset om distriktsveterinärerna Lindesberg, jag chansa och hade tur som fick svar att veterinär inte var iväg på annat utan kunde slänga mig i bilen med katten och mötas på kliniken. Tack snälla för all hjälp, och jag är så tacksam att jag inte behövde åka till sthlm och att veterinär ställde upp mitt i natten och att vet var helt otrolig och förstående TACK
Jättetrevligt ställe med mycket bra personal
Fick jättefin och snabb hjälp med våran kära 23 åriga katt jojje som fick somna in... världens bästa distriksveterinärer skulle jag säga Kram till er
Comment on this business

to add Distriktsveterinärerna Nerike map to your website;