facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Distriktsveterinärerna Rimbo

Distriktsveterinärerna Rimbo

About

Tel. 010-1228840

Vill du läsa mer om oss, gå in på
www.distriktsveterinarerna.se

Story

Distriktsveterinärerna jobbar med alla djurslag och har ambulerande praktik för stordjur och lantbrukets djur. Vi tar även emot smådjur på vår mottagning i Rimbo, norr om Stockholm.



"DIN VETERINÄR I RIMBO/NORRA STOCKHOLM - DYGNET RUNT, ÅRET OM!Välkommen till Distriktsveterinärerna Rimbo. Vi erbjuder ambulerande verksamhet för häst och lantbrukets djur där vi utför planerade besök och tar hand om akut sjuka djur. På vår mottagning tar vi emot hundar, katter och andra smådjur."
Address: Västra Stockholmsvägen 11, 762 31 Rimbo
Phone: 010-1228840
City: Rimbo
Zip Code: 762 31


Similar places near
Cattis Massage Cattis Massage 1 km Diplomerad medicinsk massageterapeut certifierad massör
Rimbo & Knutby Veterinärpraktik Rimbo & Knutby Veterinärpraktik 7 km Rimbo veterinärpraktik, Roslagsvägen 2 i Rimbo ligger mellan OK och korvmojen. Det är...
Christina Åslund Tömkörning & Rehab Lovisedal Rimbo Christina Åslund Tömkörning & Rehab Loviseda... 8 km Legitimerad Djursjuksköterska Christina Åslund har specialiserat sig på att ta hand o...
Reviews
Mycket bra omhändertagen när vår katt Trassel var där för kontroll då han förlorat mycket i vikt. Rekommenderas varmt av oss.
Mycket trevliga, effektiva och kunniga. Utmärkt hjälp med våra tre kattor
Återigen, jag var inte där utan hos grannen. Fick dock adekvat hjälp...
När våran hund blev akut sjuk fick vi komma direkt. Omtänksamma och trevligt bemötande.
Lugn atmosfär, helt stressfritt. Mycket trevlig personal.
Hade glömt en vaccinering vid bokningen men det löste sig ändå. Allt funkade bra.
Helt underbara människor! Djuren gör dom allt för, med kärlek och omsorg, och dom stöttar å hjälper ägarna i deras svåra stunder med djuren,
Ringde i ett akut läge. Blev tyvärr otrevligt bemött där tjänstgörande veterinär gav mig som kund känslan av att störa, besvära och vara mindre vetande vid fråga angående vad göra med djuret i detta akuta läge. Väl på plats utförde dock samma veterinär en noggrann och pålitlig undersökning av djuret.
Så bra veterinärer och så trevliga.
Det blir egentligen ingen stjärna alls. Det beror på att de utan att jag ens varit där gjort bort sig. Efter att försökt avboka en tid men bara mötts av telefonsvarare talade jag tillslut in meddelande om att jag fått förhinder. När de sedan ringde och frågade efter mig och jag berättade att jag ringt och avbokat fick jag till svar ... - Jaha men jag har inte kollat telefonsvararen idag. FAKTURAN för uteblivet besök däremot kom fort som FAN! Jag har allt förtroende för distriktsveterinärerna rent medicinskt men i kundbemötande och hantering av kunder finns en hel del övrigt att önska. Tur att det finns alternativ!
Comment on this business

Directions to Distriktsveterinärerna Rimbo with public transportation


Industrivägen (Rimbo) (Norrtälje) 30 meters
Industrivägen 30 meters
639
649
696
Rimbo Industrivägen 30 meters
Rimbo station (Rimbo) (Norrtälje) 150 meters
647
677
Rimbo station 170 meters
639
646
647
649
677
696

to add Distriktsveterinärerna Rimbo map to your website;