facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Distriktsveterinärerna Tibro

Distriktsveterinärerna Tibro

About

Distriktsveterinärerna Tibro åker ut på såväl akuta som planerade besök på alla djurslag. På vår mottagning tar vi emot hundar, aktter och smådjur. Vi har jour dygnet runt alla dagar året runt.

Story

Vi som jobbar på Distriktsveterinärerna Tibro är Hanna Lomander, Markus Abrahmsén, Lovisa Levin, Emmy Melander, leg djursjukskötare Niklas Wikström och klinikchef Ylva ter Horst. Sven Strömberg jobbar deltid en dag i veckan samt att Jari Kuusela från DV Skara jobbar ett par dagar i månaden med hästar och Åsa Brandhill från DV Skara sköter grisbesöken.
Karin Augustsson, kunnig smådjursveterinär, kommer 2 dagar i månaden för att ta hand om lite mer avancerade smådjursfall. Trine Madsen är just nu föräldraledig, men kommer sedan att ta hand om hästbesöken.

Vi har numera mobil digital röntgen för undersökningar på smådjur och häst.

PÅ lantbrukets djur jobbar vi med allt ifrån akuta sjukbesök till planerad besättningsbesök där vi tittar på bla juverhälsa, kalvhälsa och fertilitet.

På hästar utför vi besiktningar, munhåleundersökningar, kastrering, pass-och chip, vaccinationer, hälsointyg och akuta sjukbesök.

Inne på mottagningen tar vi emot hundar, katter och andra mindre djur. Där utför vi vaccineringar, kastrering av både hundar och katter, besiktningar och ID-märkning, tandsanering, hud -och allergiutredning,andra medicinska utredningar akuta sjukdomstillstånd samt foderförsäljning och rådgivning.
Vi har kvällsmottagning på torsdagar!
Vi har numera en mobil röntgen som delas mellan Tibro, Falköping och Skara. Används på både häst ute i fält och hund och katt inne på mottagningen.



"DIN VETERINÄR I TIBRO - DYGNET RUNT, ÅRET OM!Distriktsveterinärerna i Tibro åker ut på akuta såväl som planerade besök för lantbrukets djur och hästar. Vi tar även emot hundar, katter och andra smådjur inne på mottagningen.Vi servar även Skövde, Hjo och Karlsborg."
Address: Norra vägen 9, 543 35 Tibro
Phone: 010-1229220
City: Tibro
Zip Code: 543 35



related searches:
Reviews
Utmärkt service, och riktigt trevlig personal. Vår hund var hur lugn som helst vid ettårsvaccinationen.
Tack för mycket bra bemötande när vår hund svalt en glasspinne!
Tack Marcus för all profesionell hjälp fredagen den 20 april. Felläge på en fölning som tack vare snabb o kunnig hjälp slutade på ett bra sätt! Idag har vi en pigg mamma med en jättefin fölunge ståendes i hagen Stall M.I. Magnus o Ingela Ahlin
Så trevligt bemötande. Bra priser och personalen var noga med att jag var helt nöjd. Min katt var lika viktig för dem som för mig.
Mycket bra på att hjälpa både djur och matte under jobbiga omständigheter. Rekommenderas varmt.
Fick bra hjälp och trevligt bemötande.
Jättebra veterinärstation och med dygnet runt jour. Mycket nöjd med besöket
Bra och kunnig personal, duktiga med både stora och små djur katt, hund, häst. De kan inte höns så bra, men tar reda på det som efterfrågas.
Alltid ett bra bemötande och djuret i fokus. Kan varmt rekommendera‍
Comment on this business

to add Distriktsveterinärerna Tibro map to your website;