facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ditt & Datt, Ålstensgatan 15 Bromma

Ditt & Datt, Ålstensgatan 15 Bromma

About

På ditt & datt blandar vi gammalt och nytt, märkeskläder inlämnade i kommission, och leksaker och presenter som alltid är nya varor. Välkomna!

Story

På ditt & datt blandar vi gammalt och nytt, märkeskläder inlämnade i kommission, och leksaker och presenter som alltid är nya varor. Välkomna!

Butiken ligger på Ålstensgatan 15 i Bromma och har funnits i snart arton år. Först öppnades butiken på Höglandstorget och var då två butiker, en dam- och en barnbutik. Nu har vi dam-, barn- och lite herrsecondhand i vår stora fina lokal på Ålstensgatan. Vi säljer även nya varor såsom leksaker, presenter mm.

Butiken har i allt större utsträckning blivit en varumärkesbutik, med fokus på huvudsakligen skandinaviska men även internationella varumärken. Vi får in riktiga smällkarameller såsom Versace, Chloé, Marc Jacobs, Missoni, Prada osv. Men våra favorit- varumärken är bl. a Filippa K, Odd Molly, Hunky Dory, Whyred, Hope, Rabens Saloner, Branting, Tiger, Dagmar, Acne, Burberry och Busnel. De fina kvalitéerna och de välskräddade plaggen, som inte använts mycket och som har en hållbarhet i både användar- och produktionsavseende, har blivit vår bas. Många av dessa märken har väldigt höga nypriser och de är därför väldigt eftertraktade i andra hand. På ditt & datt är det dessa kläder vi i första hand säljer.

Huvuddelen av plaggen är två till tre år gamla men vi har även en liten del fin vintage. Hos oss är mode och trend inte det primära, utan det handlar om att hitta sin personliga stil. På ditt & datt kan du verkligen hitta eller förstärka din personliga stil. Mycket klassiska och tidlösa plagg lämnar butiken i våra miljöpåsar. Vi arbetar för en medveten och rolig handel! Förstås modemässigt medveten men även miljömässigt. På ditt & datt kan du handla varumärken som annars kostar alltför mycket, och som verkligen kan användas en gång till – Affordable Luxury!

Vi väljer att presentera de varumärken vi har mest av i butiken separat, varje varumärke på en egen del av ytan, just nu Odd Molly, Hunky Dory, Desigual, Filippa K och Day. Annars väljer vi att hänga våra plagg på färg, och ett besök hos oss blir därför mer överskådligt. Vi har mycket ofta kunder som söker plagg för ett specifikt tillfälle eller tillställning och vi är då mycket vana med att plocka fram alternativ till dig som provar, ibland blir det många plagg, men oftast slutar vi inte förrän du hittat precis det där plagget som passar just dig. Varje vara hos oss är unik, precis som du!

Vi säljer även skor och handväskor. Vi har ca femtio väskor i butiken och de varierar i både stil och kvalitet, vi tar in lite enklare handväskor och får även in riktigt riktigt fina, dessa säljs dock oftast väldigt fort. Och i relation till nypriserna är de mycket prisvärda.
Vi kombinerar också kläderna med nya varor, vår bas består alltså av barn-, dam- och herrsecondhand men i kombination med nya leksaker och presentartiklar såsom danska Rice, Pryldesign, OXXO design, Arctic Collection, Kalikå m.fl. En skön blandning av gammalt och nytt, såsom i verkliga livet.

Ring oss om det är något du undrar över, annars hjärtligt välkomna till ditt & datt!

Address: Ålstensgatan 15, 167 65 Bromma, Stockholms Län, Sweden
Phone: 086340220
City: Bromma
Zip Code: 167 65



related searches: Ditt & datt ålstensgatan 15 bromma review
Similar places near
Gelato Scarfò Gelato Scarfò 49 meter INSTAGRAM Följ oss även på instagram: @gelatoscarfo HEMSIDA scarfo.se
Apelsin i Bromma Apelsin i Bromma 161 meter Apelsin är butiken i Bromma för mode och inredningsdetaljer.
Miami strand Miami strand 2 km Sämsta servis. Dålig vattenpipa Ej tvättade eller bytt vatten i vattenpiporna. Dålig ...
Upplevelse.com Upplevelse.com 2 km Upplevelse.com erbjuder minnesvärda upplevelser som är perfekta att ge bort som t.ex....
Rotana Cafe Stockholm Rotana Cafe Stockholm 2 km Fantastiskt ställe med glad stämning, bra musik, jättetrevlig personal och god mat, g...
Café blomma Café blomma 3 km Magiskt att kunna få en kopp kaffe med god kladdkaka i solen, tillsammans med sin hun...
Preem Preem 4 km Macken o personalen är bra, men tyvärr har ju Sthlm stad sabbat åtkomsten med alla jo...
Cottino's Skafferi Cottino's Skafferi 4 km Trevligt ställe för lunch eller fika. Bageri och chark, samt ost med fint utbud! Nära...
Kanaans Trädgårdscafé Kanaans Trädgårdscafé 7 km Efter en lång promenad längst vattnet blev det ett besök på Kanaans trädgårdskafe’ Tr...
Reviews
Mysig liten butik med ett litet café. Utmärkt service och personalen var underbar som bjöd på det lilla extra när vi var där. Tack! De grillade mackorna smakade kanon också.
Personalen på Ditt & datt är alltid så trevliga! Maten på caféet är riktigt god, och bakverken skapar magi!
Mysig butik och cafe i Ålsten väl värt ett besök
Underbart ställe! Secondhand kläder, nya leksaker och mysigt kaffe med smarriga mackor och bullar. 5 stjärnor av 5
Personalen på Ditt & datt är alltid fantastisk! Maten på caféet är fantastisk den med, och bakverken också! Caféhunden Rocky gillar dessutom att gosa, vilket är ett stort plus!
Comment on this business

to add Ditt & Datt, Ålstensgatan 15 Bromma map to your website;