facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for DIVAN Hisingen

DIVAN Hisingen

About

Turkisk kolgrill restaurang ,Halal food

Story

I Wieselgrensplatsen, mitt på torget ligger vi, unik restaurang med kolgrill och turkiska rätter.Vår meny består av spännande turkiska kebab rätter, pizzor, lahmacun, pide,husmanskost under lunchen och andra läckra smakupplevelser.
Välkomna till en bit av orientaliska köket.........



"Restaurang Divan - Turkisk kolgrill på riktigt!"
Address: Nordanvindsgatan 2B, 417 17 Göteborg
Phone: 031232334
City: Gothenburg
Zip Code: 417 17



related searches:
Similar places near
SULTAN GRILL SULTAN GRILL 728 meter En väldigt fin upplevelse! God service från start, maten blev snabbt klar, och man få...
Restaurang Lilla istanbul Restaurang Lilla istanbul 966 meter Verkligen ett diamant ställe. Aldrig ätit så ren och fräsch kött någonsin. Sjukt att ...
Mr Döner Mr Döner 1 km Beställde 3 olika rullar och en tallrik. Av 4 maträtter lyckades dom göra en rätt. Ex...
Gonyali Etliekmek Gonyali Etliekmek 2 km Turkiskt kök med "etliekmek" som specialitet
Ottomania Ottomania 4 km Väldigt god mat. Generösa portioner. Trevlig personal. Fin inredning. Bra priser. Min...
Taras Turkiskt Kök & Bar Taras Turkiskt Kök & Bar 4 km Otrolig mat. Oxfilen är otroligt bra!
Taras  Restaurant turkisk kök & bar Taras Restaurant turkisk kök & bar 4 km Otrolig mat. Oxfilen är otroligt bra!
Restaurang Sofra Restaurang Sofra 5 km Tre stjärnor; helt adekvat turkisk mat till lite för högt pris. Tror det är mer lycka...
Reviews
Helt ok kolgrill, bra med platser och fin atmosfär i restaurangen. Najs att man kollar in deras meny via en iPad. Maten var bra inget utöver det vanliga. Stort utbud på deras meny, vi kanske borde testa andra rätter men har testat de mest populära. Trevlig personal.
Helt ärligt beställer man mat och det blir 300 kr förväntar man sig man kan äta maten. Det var den sämsta kolgrill någonsin jag har ätit. Och detta är helt ärligt. Köttet helt segt sen en paprika som en bit av den var skuren.
Avbröt min beställning, tydligen för en viktigare kund. Märkligt sätt att servera! Jag fick reda mig upp för att nå den framsträckta tallriken från andra sidan bordet. Klyftpotatisen badade i fett. Köttet tveksamt. Märkligt samtal mellan personsl då en räckte över en summa pengar! Kaffebrödet gammalt o torrt.
Beställde maten innan jag skulle till jobbet men dom hade glömt o laga den, Detta har hänt vid flera tillfällen! Kom sent till jobbet pga detta. Tips be om ursäkt om ni missar order nästa gång!!
God mat och trevlig personal. Relativt snabb service och plus för att de har stor dryck till rätterna. Barnvänlighet: Finns barnstolar.
Måste besökas. Bäst i stan när det gäller turkiska grill. Bra service med kunnig och vänlig personal och en grillmästare som kan sin sak. Allt smakar som det ska. Kommer att rekommendera detta ställe till mina nära och kära. :
God mat och trevlig personal! Kul med iPad för menyn men förstår inte riktigt anledningen? Ni bör köra vanliga menyer med lite design bara. Lite lyhört.
Väldigt trevlig personal. Maten var jätte god och mycket mer mat än vad vi trodde. Vi var 3 personer och beställde den fjärde rätten för att testa olika. Allt var gott och vi orkade inte äta upp allt! Väldigt prisvärt att äta på denna restaurangen!
Undvik dessertbordet på lunchen. Märkte efter att ha ätit halva wienerbrödet att det var mögligt, inte OK.Mat: 1/5
Det var så gott att jag inte vet vart jag ska börja... Kunde inte låta bli att besöka Divan under mitt blixtbesök i Göteborg. Detta är den första och enda restaurangen jag äter på i Göteborg där personalen Alltid är glada och atmosfären lysande. Dagens lunch bestod av medium grillad entrecotte med klyftpotatis. En sjukt saftig och mör köttbit var det, den tuggar sig själv i munnen liksom. Extremt god köttsmak dessutom. Till salladsbuffen serverades en stor variation av sallader och turkiska meze rätter. Jag kan starkt rekomendera den inlagda okran som förstärker smakerna till en annan nivå! Det nybakade bröder ska man vara försiktig med, den är så sjukt god att man riskerar att äta sig proppmätt innan man fått huvudrätten. Ta några bitar och bekymra dig inte, Divans portioner är så generösa att du garanterat blir mätt även utan bröd. Avslutningsvis en kopp god kaffen med en bit turkisk baklava för att inte somna vid ratten på väg vidare. Å nu känner jag precis som att jag har varit på en minisemester i Turkiet. Tack Divan, ni lyckas verkligen leverera mycket mer än bara god mat!
Comment on this business

to add DIVAN Hisingen map to your website;